Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu.

Razlog dolaska na individualnu hagioterapiju je bio prvenstveno problem sa spavanjem koji se prvi put pojavio oko 22. godine života te se u 24. godini toliko intenzivirao da ponekad nisam mogla tri do četiri dana zaredom uopće spavati. Nesanice su pratile raznorazne tjeskobe i strahovi od budućnosti, posebice vlastita previranja i pitanja hoću li uspjeti izvršiti sve ono što se od mene traži. Jedan od razloga dolaska na individualnu hagioterapiju su i mnogobrojni problemi iz djetinjstva, koji su negativno utjecali na mene kao osobu, te prvenstveno problemi na poslu. Na poslu sam imala velikih problema s nadređenima i obimom posla kojega sam svakodnevno trebala obavljati. Htjela sam biti vrijedna i marljiva, ali unatoč tomu ponekad nisam stizala izvršavati sve radne zadatke. Bila sam radi toga nesretna i nisam znala što mi je činiti pa sam ulazila često u sukobe s nadređenima.

Poslu sam oduvijek pridavala veliku pozornost i time zanemarila sebe kao osobu ne razvijajući svoje talente. Počela sam ih otkrivati tek kada sam počela primjenjivati hagioterapijske principe te slušati i čitati literaturu prof. dr. Tomislava Ivančića putem koje sam otkrila smisao vlastitog života i zašto ja uopće živim. On je prvi koji mi je posredovao da vrijedim kao osoba, da sam planirano i željeno biće. Da me je Netko htio i želio. 

Također sam redovito posjećivala evangelizacijske seminare koje održava Zajednica Molitva i Riječ. Borba je bila velika, ali dobitak je bio i veći. Prvi put sam, nakon sveukupno 15 godina muke i patnje s nespavanjem, uspjela konačno sve bolje i bolje spavati.

Najljepše od svega mi je bilo kada mi je hagioasistentica posredovala da sam ljubljeno biće i da sam stvorena iz ljubavi. Sklopila sam oči, a ona mi je posredovala Stvoriteljevu ljubav u koju mogu  zaroniti. 

Problemi na poslu su se smanjili tek nakon što sam počela primjenjivati upute hagioasistentice kako da se nosim sa situacijom na poslu. Isprve sam bila malo skeptična jer sam osobno imala sasvim drugačiji pristup i mišljenje od nje, ali sam odlučila pokušati.

Uistinu je situacija na poslu postajala sve bolja i bolja jer sam ja promijenila pristup prema kolegama s posla. Počela sam svakodnevno opraštati i prihvaćati ljude takvima kakvi jesu te ne analizirati uvredu koju mi je netko nanio već se opredijeliti za dobro u čovjeku. Počela sam prihvaćati sebe, druge i svaku situaciju u svome životu takvu kakva jest.

Moram priznati da je na početku bilo sve naporno i teško i da je borba bila velika, ali najvažnije je ne odustati i biti uporan. Shvatila sam da u konačnici imam samo jedan život i definitivno ga želim provesti ljubeći sebe i druge.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.