Spašen brak

Nakon toga suočila me sa zbiljom, jasno je izrazila da nada postoji, ali da sam baš ja pozvana raditi na sebi. Kroz primjere mnogih pokazala mi je da brak nikad ne prestaje ako se osobe odlučuju jedna za drugu ..

0
308

Iskustvo hagiopacijenta

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu.

Supruga sam upoznala prvih godina studija. Bio je pomalo izgubljen i neatraktivan, ali mi se svidjela njegova srdačnost. Polako se razvijala naša veza. Oženili smo se i dobili djecu. S bračnim životom rasla je i suprugova karijera, a ja sam se posvetila obitelji, djeci. 

Mislila sam da je moj brak kvalitetan i siguran. Često sam bila toliko sigurna da sam se potpuno slobodno prepuštala frustracijama, često započinjala svađe, bila prkosna, supruga nerijetko ponižavala pred djecom i prijateljima.  

A onda sam jedan dan doznala da se u uredu u kojem je radio moj suprug pojavila mlada atraktivna kolegica. Suprug je kući dolazio sve kasnije, sređivao se više nego prije…  Kad sam se suočila s činjenicama, šok je bio strašan. 

Vrlo brzo sam potražila pomoć jer su me izjedali strah za brak i obitelj, tjeskoba i velika povrijeđenost. Raspitivala sam se gdje otići, a nisam htjela da mi netko govori kako trebam prihvatiti kraj, da je samo suprug kriv i da ja nužno trebam pokazati ponos i tražiti odštetu, kazniti ga. 

Prijatelji su me uputili na hagioterapiju. To je bio melem za moju bol od prvog susreta.

Poštovani, za nastavak čitanja trebate biti pretplatnik.
Ako već jeste pretplatnik