Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu.

Moj život je izvana izgledao jako lijep – dobar posao, dobar muž, dvoje divne djece. Međutim, u jednom periodu života, ni sama ne znam kako ni kada, počela sam osjećati strah koji se ne može opisati riječima, a zatim neku prazninu koja me dovela na rub samog preživljavanja. Izgubila sam životnu radost.

Po preporuci prijateljice, odlučila sam se za hagioterapiju. U početku sam bila sretna kada sam dobila termin, ali pomalo skeptična jer sam se tada osjećala bolje nego u trenutku kad sam se naručivala. Došla sam pomiješanih osjećaja, sve dok nisam upoznala hagioasistenticu.

Toliko topline, ljubavi, podrške i razumijevanja stvarno nisam nikada doživjela.

Razgovor mi je završio u trenu, tako da sam jedva čekala doći drugi put, pa idući itd. U razgovorima, hagioasistentica mi je posvješćivala mnoge istine o meni i svim mojim sposobnostima koje imam, a ključna rečenica koja me je izvukla iz strahova je bila: “Dobrota je jača od zla“.

I danas kad me “ulovi” neka napast sjetim se nekih rečenica, kao npr. “Gledaj i vjeruj u Dobro i strah će se rasplinuti kao magla.

Sada nastojim prijateljima, koji imaju problema, sugerirati odlazak na hagioterapiju jer sam doživjela slobodu od strahova i odmor za moju dušu, a životna radost se vratila. Ne mogu ja to u potpunosti riječima opisati.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.