Piše: Sanja Popadić

Tvoje misli su mogućnost uspjeha ili neuspjeha. O njima sve ovisi. Ako vjeruješ u dobro, istinu, ljubav i ljepotu tada ti vjeruješ u sebe, u uspjeh. Čim ti ne vjeruješ ti ne vjeruješ u sebe, zato je iznimno važno skenirati svoje misli. Poput skenera a taj skener si ti.

Ti si taj koji mora donijeti odluku za dobro, za istinu i ljubav. Donesi odluku da ćeš samo dobro misliti. Samo osoba koja govori, misli i čini dobro može biti uspješna u privatnom i poslovnom životu. Nisam još čula da je netko postao uspješan u bilo kojem području života a da je mislio i govorio negativno. Takvi ne samo da ne uspijevaju nego su i kamen spoticanja ljudima s kojima su okruženi. Umjesto da podižu druge oni ih još i obeshrabruju jer sami ne vjeruju u vlastiti uspjeh.

Nama su potrebni ljudi koji vjeruju u dobro, koji vjeruju u istinu, ljubav i ljepotu i koji su jedini kadri promijeniti sebe, druge i čitav svijet na bolje. Samo takvi mogu povesti sebe, druge, čitavo društvo i svijet naprijed. Oni su pokretači svega jer kada mislimo dobro i želimo dobro mi već taj tren bivamo uspješni.

Ti kada misliš, govoriš i činiš dobro unatoč svim problemima, brigama, zdravstvenim tegobama tebi naprosto sve ide u životu
jer Dobrota ti otvara puteve i daje ti nove snage.

Poput skenera skeniraj svoje misli i one će ti reći tko si, zato zastani i dobro promotri svoje misli, vode li te one k uspjehu ili neuspjehu. Kamo te vode tvoje misli?

Da li te vode u kreativnost, uspjeh, da li te podižu, da li su tvoja snaga, da li te vode u nove pobjede. Samo misli satkane dobrotom su misli u kojima leži sve bogatstvo i tvoja snaga. Od misli započinje sve. Tvoje misli su mogućnost uspjeha ili neuspjeha. O njima sve ovisi. Ti si taj koji mora donijeti konačnu odluku.

Donesi odluku da ćeš misliti samo dobro.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.