Istinitost podataka osigurava Centar koji je slučaj ustupio. Podatci poznati uredništvu.

Roditelji smo djeteta s poteškoćama u razvoju govora i jezika. Tijekom treće godine života primijetili smo djetetovo isključivo ponašanje poput nedoživljavanja ljudi, stereotipnih radnji, neodazivanja na ime, sve do potpunog izostanka govora. Savjetovani su nam programi gdje sve svoje vrijeme provodim s djetetom u zatvorenom prostoru kako bih mu se potpuno posvetila. Odjednom sam postala zabrinuta, oslabljena, depresivna, hvatali su me panični napadaji. Pa zar ću cijeli život provesti s ovakvim djetetom u malenom stanu?

Na kraju snaga krenula sam na hagioterapiju i od tada se u meni dogodila promjena. Sada mogu vidjeti ljepotu darovanog djeteta, stan mi više nije malen. Radujem se svakom trenutku i odabirem primati ljubav iz nepresušnog izvora, iz samog postojanja.

Doživjela sam svoju dragocjenost i ljepotu mog života te moć i snagu koja se nalazi u mojoj duhovnoj dimenziji. Primjećujem da je moj rad s djetetom vrijedan. Dijete vidno napreduje, spaja rečenice, a prije četiri mjeseca nije moglo reći ni “mama“; U stan su nam počeli dolaziti dragi prijatelji i sada je ovdje ljepše mjesto za život. Suprug rado ostaje s nama i raduje se svakom pomaku.

Dobrota, ljubav, ljepota života i strpljivost oživjeli su u meni i sve se prelijeva na supruga i sina.

Sada dobro prepoznajem život na psihofizičkoj razini koji sam živjela prije dolaska na hagioterapiju i puninu života koju sada živim kada mi je otkrivena duhovna razina čovjeka, koja je oduvijek u meni, no ja je nisam poznavala niti sam koristila te snage u sebi.

Radujem se budućnosti uz ovaj divni dar hagioterapije.

Zahvalna

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.