Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu.

Imam 28 godina, a od toga 24 godine imam problem s opadanjem kose. Posljednje tri godine nosim periku. Svi su mi medicinski nalazi uredni, liječnici drže da je to od stresa, stoga sam se odlučila za hagioterapiju.

Za hagioterapiju prvi put sam čula prije 4.5 godina od jedne žene koja mi je u nekoliko navrata govorila koliko joj je hagioterapija promijenila život. Govorila mi je i o mnogim knjigama prof. Ivančića koje su joj pomogle na putu k tom duhovnom i tjelesnom izlječenju. Sve mi je to bilo zanimljivo slušati pa sam i sama poželjela krenuti s hagioterapijom, ali sam neprestano to odgađala. Odgađala sam to sve dok nisam dotaknula dno, što zbog kose što zbog nekih drugih okolnosti zbog kojih sam gotovo u potpunosti izgubila tlo pod nogama.

Jednog popodneva odlučila sam se prijaviti na listu čekanja u Centar za duhovnu pomoć  i nisam požalila. Hagioasistentica je od prvog trenutka bila vrlo iskrena i otvorena sa mnom. Razotkrivala mi je neke nove duhovne perspektive za koje nisam znala da postoje, a imale su tako smisla.

Došla bih kod nje sa svojim razbacanim kockicama, a ona bi ih strpljivo i polako razmatrala, objašnjavala i slagala na mjesta na koja trebaju ići i tako me približavala Stvoritelju. Nije bilo lako otvoriti se i razgovarati o nekim ranama, nije bilo lako slagati te kockice u mom srcu, nije bilo lako izliti dušu, ali bilo je potrebno.

Sjećam se da sam odmah nakon prvog razgovora s hagioasistenticom osjećala takav mir, da je prvo što sam rekla sama sebi: “To je mjesto gdje želim ići, to je ono što meni treba. Tu napokon osjećam da rastem i razvijam se u punini, duhovno, tjelesno, društveno i misaono.

Nakon svakog hagioterapijskog razgovora doživjela sam neku lakoću. Iako sam na hagioterapiju prestala ići spletom okolnosti otkako je krenula corona-kriza, dok sam još išla kupila sam si dvije knjižice prof. Ivančića koje uvijek nosim sa sobom u torbi i s vremena na vrijeme rado uzmem u ruke.

Sada mogu reći da je većina mojih kockica zahvaljujući Stvoritelju na svome mjestu.

Svakome bih toplo preporučila da se javi u Centar ako je iscrpio svoje snage i ne zna kako dalje. Imamo stručnjake, hagioasistente, koji će Vam zasigurno rado pomoći posložiti i Vaše kockice.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.