Cilj ove kampanje je prikupiti potrebna sredstva za otkup izdavačkih prava knjiga profesora Tomislava Ivančića.

Svjedoci smo kolikima su one promijenile život, ali nažalost trenutačno više od 70% knjiga nema na tržištu. Nakon zaključenja ugovora o prijenosu izdavačkih prava s izdavačkom kućom Teovizija u iznosu od 543.750,00 kn odlučili smo pokrenuti crowdfunding kampanju kako bismo prikupili potrebna sredstva.

Zahvaljujući vama i vašim donacijama koje smo prikupili preko Kluba podupiratelja do sada smo skupili i uplatili 130 000 kn, dok se cjelokupni iznos treba uplatiti do 1.6.2022. Kako bi ostvarili ovaj cilj i cijeli opus prof. T. Ivančića učinili dostupnim javnosti 15.2.2022 smo krenuli s kampanjom.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i tako i Vi postanete dio ove lijepe priče.

Donirati možete na dva načina:

1. Pratiti napredak kampanje i donirati možete na linku ispod:

Na linku iznad ima više različitih mogućnosti uplate, tamo možete i pratiti tijek kampanje (uplaćene donacije sa ovog linka će biti prebačene na glavni račun samo smo Vam na ovaj način omogućili više različitih načina uplate):

2. Direktno na račun.

Račun za otkup prava

IBAN: HR87 2340 0091 5110 9618 8 

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D., 10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia

Podaci za uplatu su sljedeći:

Platitelj: Ime, prezime, adresa, poštanski broj i mjesto uplatitelja
Primatelj: Zaklada ZTI, Horvaćanska 21, Zagreb

Poziv na broj odobrenja: 12345
Svrha uplate: Za otkup prava

SWIFT CODE: PBZGHR2X (za inozemne uplate)

Ispod na uplatnici imate i barkod pomoću kojeg skeniranjem možete brzo izvršiti uplatu. – Potrebno je prije preuzeti fotografiju na mobitel ili laptop i onda skenirati.


Puno će te nam pomoći ako ovo Proslijedite Vašim prijateljima i poznanicima, a oni dalje svojima da bi što veći broj ljudi bio upoznat s kampanjom.

Hvala Vam što ste i Vi odlučili postati dio ove lijepe priče. 

Više informacija o samoj kampanji dobivat ćete preko portala Hagio.hr u narednim danima. Ako imate bilo kakvih upita možete nam se javiti na email: lijepojestopitate.hagio@gmail.com.

Trenutno skupljeno: 400 000,00 kn od  543 750,00 (ažurirano 4.4.2022)