Izdavač Hagiohr-a je Zaklada – hagioterapija dr. T. Ivančić. U organizaciji Zaklade održali smo trodnevno strategiranje na kojem su sudjelovali članovi Uprave zaklade, Vrhovna uprava zajednice i članovi zajednice te djelatnice Centara za hagioterapiju.

Strategiranje je vodila Mladenka Majerić, a cilj je bio analiza do sadašnjeg rada i izrada
dvogodišnjeg strateškog plana. Taj plan poslužit će nam kao putokaz za ostvarenje naših ciljeva,a time i vizije koja je: Otkriti dostojanstvo čovjeku.

U ovoj godini planiramo vam pružiti još načina pomoću kojih će te se moći uključiti u rad Zaklade i razvoj hagioterapije, o tome ćemo vas postepeno informirati.

Do tada svojim čitanjem portala i pretplatom na časopis i vi postajete dio te vizije i sa vama ju realiziramo. Za 2020 godinu pretplatu možete ostvariti na tri načina, detaljnije informacije pogledajte na kraju teksta.


Zadnjih nekoliko mjeseci od kada postoji portal Hagio.hr ostvariva dobru čitanost iz dana u dan rastemo. Od pomoći je vama koji ste naši pretplatnici, a i drugim ljudima koji nisu u mogućnosti ostvariti pretplatu. Radi toga smo odlučili u potpunosti ga otvoriti. Svi tekstovi koji budu na portalu bit će besplatni i dostupni, kako bi ti sadržaji mogli doći do što većeg broja ljudi. Za sljedeću godinu u planu imamo portal i na engleskom jeziku. Pozivamo vas da nam se javite, ako nam možete pomoći u ostvarivanju toga.

Svi korisnici koji su platili online pretplatu i žele ju i dalje imati moći će to preko pdf-online verzije časopisa gdje su dostupni svi prethodni brojevi časopisa i gdje će biti dostupni svi novi brojevi časopisa u pdf verziji na ovom portalu.
Ako imate dodatnih pitanja možete se javiti na mail adresu ljepojestopitate.hagio@gmail.com

Raduje nas što ćemo zajedno ostvariti našu misiju i  pomoći svakom čovjeku opredijeliti se za dobro i tako mu otkriti dostojanstvo.  

Za Zakladu

Urednica, Anđela Krivić

Lijepo je što postojite

INFORMACIJE O PRETPLATI ZA 2020

1. paket obuhvaća –  Pdf-online pretplata

Čitanje putem weba. Časopis u pdf verziji. Moguće je kroz 12 mjeseci imati pristup svim izadanim, brojevima časopisa. Potrebna je registracija na portalu hagio.hr.

– cijena: 130,00 kn

2.paket obuhvaća  – Tiskani oblik časopisa koji Vam dostavljamo četiri  puta godišnje na adresu. 

– cijena: 150,00 kn 

3. paket obuhvaća  – Tiskani oblik časopisa i pdf- online pretplatu kroz 12 mj. Na Vašu kućnu adresu će stizati četiri časopisa godišnje, a uz to ćete moći čitati pdf-online verziju časopisa.      

– cijena: 200,00 kn 

Uplatu možete izvršiti općom uplatnicom ili putem interneta. Nakon što primimo  uplatu dostavit ćemo Vam ulazne podatke za pristup portalu. 

Platitelj: Ime, prezime, adresa, poštanski broj i mjesto uplatitelja 

Primatelj: Zaklada HGTI, Kaptol 13, Zagreb

IBAN: HR2323400091110457949 kod Privredne banke Zagreb 

Poziv na broj odobrenja: OIB uplatitelja 

Svrha uplate: godišnja članarina za portal/časopis