DUHOM ZA BOLJI SVIJET

Za ovogodišnju svetkovinu Duhova pripremit ćemo se kroz duhovne vježbe tako sugestivnog i čeznutljivog naslova: Duhom za bolji svijet.

Svima nam treba taj bolji svijet. Mi čeznemo za novim životom. Čeznemo za novim nebom i novom zemljom; čeznemo za novim srcem, novim osjećajima, novim mislima; čeznemo za novim životom. Samo Duh Sveti može nas uvesti u taj novi i bolji svijet.

Ove duhovne vježbe pripremili su naši članovi Zajednice Molitva i Riječ. Oni su uronuli u bogatu ostavštinu Tomislava Ivančića i uz pomoć njegovih tekstova pripremili su nam bogata razmatranja koja će nam mogu pomoći da upoznamo Duha Svetoga. Ovo će biti snažne duhovne vježbe i pozivamo vas da nam se pridružite. 

Ove duhovne vježbe će se odvijati online preko platforme:

https://www.eduhovnevjezbe.hr/opce-informacije

Prijaviti se možete tako što će te popuniti obrazac koji se nalazi niže ili još jednostavnije preuzmite njihovu mobilnu aplikaciju i u duhovnim vježbama sudjelujte preko nje. Aplikaciju za Android preuzmite ovdje, a za iOS ovdje.

Prijave traju do 28.05.2022. u 10:48

Nakon ovog datuma, prijave neće biti moguće!

Prijaviti se možete na linku:

https://www.eduhovnevjezbe.hr/vjezbe/29

Uvodno pismo za ove duhovne vježbe primit ćete 28. svibnja, a razmatranja ćete primati od 29. svibnja do 5. lipnja. Nakon duhovnih vježbi dobiti ćete i završno pismo.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.