Piše: Uredništvo portala

Na današnji dan prije dvije godine prvi put smo pustili portal Hagio.hr u javnost. Od tada smo objavili 782 teksta na portalu. Iza onoga što vidite stoji mnogo truda i rada.

Da tekst dođe od autora do vas potrebno je više ruku i puno darovanog vremena. Hvala svim našim piscima, ljudima koji su podijelili svoja iskustva s nama. Također hvala našim lektorima, korektorima, fotografima, dizajneru, programeru, urednicima. Hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli da portal živi bilo svojim tekstom, novčanim prilogom ili molitvom.

Kroz prvu godinu portal je posjetilo više od 10 000 ljudi iz 52 različite zemlje dok trenutačno imamo 10 000 aktivnih čitatelja, a kroz drugu godinu taj broj je narastao na

80 000 tisuća ljudi. Svakim danom ovaj broj raste, želja nam je da s njim raste i naša kvaliteta i posvećenost. Naša vizija je otkriti dostojanstvo svakom čovjeku, a to možemo samo uz vašu pomoć. Hvala i vama što ste nam vjerni i što će te pomoći da riječi istine, dobrote i ljepote stignu do svake osobe.

Naše djelovanje možete poduprijet i biti djelom ovog velikog projekta kojeg je započeo Tomislav Ivančić tako što će te postati djelom našeg kluba podupiratelja Zaklade Tomislav Ivančić. Linku na pristupnicu:

https://forms.gle/4ooCq3WiDgx7QA7P87