Srce svijeta – međunarodni online susret

SRCE SVIJETA!

„Isus Krist je upravo to srce svemira, srce čitavoga stvorenja i svijeta. Do njega dopiru svi grijesi, sve zlo, svi otrovi, sve naše psovke i sve bune protiv njega, sve ono što je odvratno, prljavo i nehumano. Ide sve k njemu, ali onda u njemu se čisti i vraća se nama zdravo, spašeno, vječno, humano i dobro.

I nitko nas nikada nije tako volio kao on. Došao je da nam daruje svoje Božanstvo, a od nas uzme naše nemoćno i krhko, humano, jadno čovještvo. Isusa upoznati, to je upravo ovo vrijeme prije Božića. Jer vrijeme Adventa i nije ništa drugo, nego očekivanje da tebi Isus dođe. To nije očekivanje slavljenja blagdana Božića.

Ne, to je baš očekivanje Isusa!”

T. Ivančić

Vidimo se na međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu u utorak 19.12.2023. u 20 sati (online)!Nove prijave se primaju na poveznici:

https://forms.gle/X2wAWCF3in5jo1ux5

Napomena: svi koji su se već prijavili za novu sezonu 2023/24. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret.

Total
0
Shares
Prev
Što u životu trebaš? – 15 dan priprave

Što u životu trebaš? – 15 dan priprave

Svakodnevno druženje s Isusom, Tomislav Ivančić Usredotočimo se odmah na Duha

Next
Veliki zaokret – 16 dan priprave

Veliki zaokret – 16 dan priprave

Svakodnevno druženje s Isusom, Tomislav Ivančić Prvo postani svjestan jesi li


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati