Podupiratelji Zaklade Tomislav Ivančić

U svojoj djelatnosti Zaklada ZTI ima izdavačku i promidžbenu djelatnost. Koja se trenutačno ostvaruje kroz Hagio.hr časopis i portal. Već smo vas obavijestili kako razmišljamo o proširenju naše izdavačke djelatnosti i otkupu izdavačkih prava od Teovizije te izdavanju profesorovih knjiga.

Pregovori s Teovizijom još uvijek traju. Analize koje smo napravili pokazuju da nemamo dovoljno sredstava kako bismo započeli s otkupom prava. Provođenjem anketa i istraživanjem tržišta pokazalo se da postoji velika potreba i želja za profesorovim knjigama, a porazno je da sedamdeset posto profesorovih knjiga trenutačno nema uopće u ponudi. 

Kroz anketni upitnik dobili smo poticajne odgovore i potporu da se krene s kupnjom prava. Budući da želimo očuvati i proširiti profesorovo djelo i riječ, i zbog svih ranije navedenih razloga, odlučili smo se upustiti u projekt:

“Uključi se da pisana riječ Tomislava Ivančića i dalje živi”. 

Projekt planiramo ostvariti pomoću kluba podupiratelja jer da bi uspjeli ostvariti ovako velik projekt potrebni ste nam baš vi.

KLUB PODUPIRATELJA TOMISLAVA IVANČIĆA


Tko može postati podupiratelj Zaklade Tomislav Ivančić?

Podupiratelj može postati svaka fizička ili pravna osoba koja to želi i tako nam pomoći u našem djelovanju. Potrebno je prijaviti se i ispuni pristupnicu (koja se može naći niže na stranici) sa svim podacima. Važno je naglasiti da svi pretplatnici Hagio.hr-a automatski postaju članovi kluba (mogu popuniti pristupnicu kako bi imali njihove podatke na jednom mjestu). Svoju člansku iskaznicu dobit će te u sljedećem broju časopisa.

Što dobivate kada postanete podupiratelj Zaklade Tomislava Ivančića?

  1. Svaki podupiratelj koji se učlani ujedno automatski postaje i pretplatnik časopisa Hagio.hr i portala Hagio.hr ako je uplata minimalno u visini godišnje pretplate na časopis.
  2. Redovito ćemo Vas izvještavati o svim našim aktivnostima u Zakladi i zajednici (ZMR) i o visini prikupljenih sredstava. To ćemo činiti preko časopisa, portala i vašeg maila u obliku newslettera svaka dva mjeseca (za to nam trebate dostaviti adresu elektroničke pošte). 
  3. Omogućujete da riječ i djelo prof. Tomislava Ivančića i dalje živi. 
  4. U budućnosti ćete imati pravo na popust prilikom kupnje profesorovih knjiga. 

Kako se može postati podupiratelj Zaklade Tomislava Ivančića?

  1. Ispuniti pristupnicu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccVixkNoVlsU2dvUz3IPaogCmauj3EO0SL5WBd60PZpRgsfg/viewform

2. Uplatiti donaciju.

Uplate možete izvršiti jednokratno ili mjesečno i to:

Minimalni mjesečni iznos uplate: 30,00 kn

Minimalna jednokratna uplata: 200,00 kn

Nadamo se da ćemo Vas uskoro moći obavijestiti o konkretnom iznosu potrebnom za otkup prava, ali sigurno je da će nam trebati vaša pomoć i angažiranost da bismo uspjeli provesti ovaj projekt. 

Ako imate dodatnih pitanja možete se javiti na mail adresu: lijepojestopitate.hagio@gmail.com.

Podaci za uplatu:

Platitelj: Ime, prezime, adresa, poštanski broj i mjesto uplatitelja (e-mail pristupnica)

Primatelj: Zaklada ZTI, Horvaćanska 21, Zagreb

IBAN: HR2323400091110457949 kod Privredne banke Zagreb

Poziv na broj odobrenja: 123456

Svrha uplate: Za klub podupiratelja 

Devizni račun:

HR23 2340 0091 1104 5794 9

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Svrha uplate: donacija za klub podupiratelja 

Nadamo se da ćemo Vas uskoro kao našeg podupiratelja moći obavijestiti o konkretnom iznosu potrebnom za otkup prava, ali sigurno je da će nam trebati vaša pomoć i angažiranost da bismo uspjeli provesti ovaj projekt. Ako želite već sada uplatiti dirkento za otkup prava možete to učiniti na računu ispod. Otvorili smo posebno račun samo za tu namjenu.

Račun za otkup prava za knjige Tomislava Ivančiča – projekt“Uključi se da pisana riječ Tomislava Ivančića i dalje živi”. 

IBAN: HR87 2340 0091 5110 9618 8 

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia

SWIFT CODE: PBZGHR2X (za inozemne uplate)