Uključi se da pisana riječ i dalje živi – Tomislav Ivančić

Naš projekt „Uključi se da pisana riječ i dalje živi zahvaljujući Vama i Vašoj velikodušnosti, dragi podupiratelji Zaklade Tomislav Ivančić, dobiva novi zamah. 

Kao što vam je poznato, na ovaj način želimo brojne naslove profesora dr. Tomislava Ivančića ponovno učiniti dostupnim javnosti. Trenutno je samo manji dio naslova dostupan u maloprodaji. Prava na većinu naslova i njihovo izdavanje sada ima izdavačka kuća Teovizija, koja je nama, Zakladi Tomislav Ivanić koju je profesor i osnovao, ponudila otkup tih prava. 

Do sada smo preko Kluba podupiratelja prikupili preko 150.000,00 kn na čemu Vam od srca zahvaljujemo, ali to nije dovoljno za otkup prava. Zato planiramo krenuti u prikupljanje sredstava putem crowdfunding kampanje (grupno financiranje), a više o tome možete pročitati na linku

Već mjesec dana intenzivno planiramo i provodimo aktivnosti na pripremi i oblikovanju kampanje, a sama kampanja kreće 17. 2. 2022. na rođendan Tomislava Ivančića. 

Da bismo što bolje pripremili kampanju i uspješno ju oblikovali, trebamo Vašu pomoć i suradnju. 

Trenutačno nam možete pomoći tako što ćete: 

 1.Ispuniti anketni upitnik

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDtyDy9tuWaHFCVIf0RnWhknSAP9YU3CSGF_mVfybZ5Tc5pQ/viewform

za koji Vam treba 1 minuta da ga ispunite.

2. Proslijediti ovo Vašim prijateljima i poznanicima, a oni dalje svojima da bi što veći broj ljudi bio upoznat s kampanjom.

Zašto nam je to bitno? 

Svako Vaše mišljenje ili sugestija dragocjeno je za dobru organizaciju i odvijanje same kampanje. Što nas je više, brže i lakše možemo stići do cilja. Važno nam je da nam pristignu odgovori svih kojima ste poslali anketu.

Hvala Vam što ste i Vi odlučili postati dio ove lijepe priče. 

Više informacija o samoj kampanji dobivat ćete preko portala Hagio.hr u narednim danima. Ako imate bilo kakvih upita možete nam se javiti na e-mail: lijepojestopitate.hagio@gmail.com.

Uključite se i pomozite nam da preko profesorovih riječi svakom čovjeku otkrijemo da je: 

Lijepo što postoji!

Total
0
Shares
Prev
Najteža bolest u čovjeku – Tomislav Ivančić

Najteža bolest u čovjeku – Tomislav Ivančić

Ovaj članak je besplatan

Next
Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Tomislav Ivančić, iz knjige Oče PROLAZAN I VJEČAN Spuštanje u dušu, u vječni dio


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati