Izvođenje planova za 2020 – kupljen prostor

Sa radošću vas obavještavamo kako radimo na ostvarenju strateškog plana. Prvi konkretan čin bila je kupnja vlastitog prostora koji će biti administrativno središte u kojem će se odvijati strateške i operativne aktivnosti Zaklade, Matične vrhovne uprave Zajednice Molitva i Riječ, Područne zajednice ZMR Zagreb i Centra za bolji svijet Zagreb.

Prostor se nalazi u Zagrebu na adresi Horvaćanska 21, prizemlje, veličine 70 m 2 , čija je cijena 73.000 Eura, odnosno 550.000,00 kn, omogućuje okupljanje do 40 osoba. Predmetni prostor smo kupili sredstvima dosadašnjih donacija koje je prikupljala Zaklada, te sredstvima ostavštine prof. dr. Tomislava Ivančića, našeg Utemeljitelja, s time da nam to nije bio dostatan iznos za kupnju nekretnine, preostali dio novca smo isplatili s računa Zaklade. No on nam je potreban za svakodnevno poslovanje tako da smo sada u procesu skupljanja tog iznosa.

Do sada smo skupili 126 925 kn, a potrebno nam je još 118 896 kn. Zahvaljujemo se svima koji su do sada uplatili i pozivamo one koji nisu da se uključe ili/i da pozovu svoju poznanike, prijatelje da se i oni ugrade u stvaranje materijalne budućnosti zajednice.

Uselili smo se 01. ožujka 2020. Na lokaciji uz kupljeni prostor nalazi se identičan prostor (70 m 2 ) koji bi nama u skoroj budućnosti bio dragocjen, jer pruža mogućnost spajanja prostora u jedan veći, koji bi bio jedna cjelina, prostor za vikend seminare, tjedni program (tribine, evangelizacijsko hagioterapijske susrete, promocije). To je drugi korak i za taj projekt trebat ćemo vašu konkretnu pomoć.

Budući da je Zaklada naša logistička podrška, osnovana da bi omogućila evangelizacijsko i hagioterapijsko djelovanje Zajednice Molitva i Riječ kao i ostale aktivnosti predviđene Statutom Zaklade.

Zahvaljujemo što svojim darom omogućujete da Zajednica Molitva i Riječ ima vlastiti prostor i podupirete njeno djelovanje koje je utemeljio prof. dr. Tomislav Ivančić. Naš jedini interes je pomoći čovjeku pronaći smisao, osobno i egzistencijalno susresti Isusa Krista i doći do moralnog i duhovnog zdravlja.

Zahvaljujemo za Vaše odricanje i velikodušnost kao znak potpore i zahvalnosti za dosadašnje djelovanje Zajednice Molitva i Riječ

Također najavili smo prevođenje portala na engleski i njemački jezik. U tijeku je prijevod portala i tekstova na engleski, a za njemački nam fali još prevoditelja, pa vas molimo ako ste vi jedan od njih ili poznajete nekoga tko se time bavi da nam se javite ili da ga uputite na nas.

Ako imate dodatnih pitanja možete se javiti na mail adresu: lijepojestopitate.hagio@gmail.com.

Podaci za uplatu:

Platitelj: Ime, prezime, adresa, poštanski broj i mjesto uplatitelja

Primatelj: Zaklada HGTI, Kaptol 13, Zagreb

IBAN: HR2323400091110457949 kod Privredne banke Zagreb

Poziv na broj odobrenja: OIB uplatitelja

Svrha uplate: donacija za Dom zakladnika

Devizni račun:

HR23 2340 0091 1104 5794 9

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia

SWIFT CODE: PBZGHR2X Svrha uplate: donacija za Dom zakladnika

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Duhovni sklekovi

Duhovni sklekovi

Piše: Tomislav Brejar Pazi da ne smršaviš u izolaciji, da ljudi ne kažu: vidi

Next
Sol i kvasac ili kamo ide ovaj svijet?

Sol i kvasac ili kamo ide ovaj svijet?

Piše: Marina Peterlin Isus se utjelovio radi svih ljudi, a ne samo radi nekih


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati