Međunarodni hagioterapijsko evangelizacijski susret – Obrat kao lijek u hagioterapiji i evangelizaciji

OBRAT KAO LIJEK U HAGIOTERAPIJI I EVANGELIZACIJI

Čovjek je vrhunsko biće. I jedino on od sveg stvorenja ima svoju osobnost. I upravo ja, kao osoba, imam slobodu. U toj slobodi mogu činiti dobro ili činiti zlo. A čim mislim, govorim ili činim zlo u moje biće ulazi neprijateljstvo i bolest. Zlo razara cijelo moje biće, i tijelo i psihu i duh. Čak i ako ja nisam u teškom grijehu, drugi oko mene griješe i sve to na mene utječe.
Ali kad se ja u svojoj osobnosti okrenem dobru, kad vjerujem u zdravlje, u ono što je ljubav, dobrota, istina, ljepota, tada i stanice mog tijela surađuju na dobru, dolazi ozdravljenje. Kad sam okrenut dobru, odlučujem se za dobro, tad se regeneriraju sve moje sposobnosti i duhovne i psihičke i tjelesne. Nema drugog puta.

Vidimo se na međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu u utorak 11.6.2024. u 20 sati (online)!

Nove prijave se primaju na poveznici: https://forms.gle/zsFXHGAHxkJ7vZFcA
Napomena: svi koji su se već prijavili u 2024. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret

Total
0
Shares
Prev
MEDITACIJA ZA TEBE – Tomislav Ivančić

MEDITACIJA ZA TEBE – Tomislav Ivančić

Isusov seminar za tebe UVOD Ovu molitvu možeš proći kod kuće ili u crkvi

Next
Hagioterapija za svakog čovjeka – Bazična dob – Liječiti pamćenje i najranija sjećanja – Samobor

Hagioterapija za svakog čovjeka – Bazična dob – Liječiti pamćenje i najranija sjećanja – Samobor


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati