ŠTO MOGU POSTATI? – 2. dio

Budućnost odlučuje kakvi smo i što će od nas biti. Ako gledaš neprestano u sadašnjost, izgubit ćeš budućnost. Mi živimo od onoga što nam dolazi, a ne od onoga što je trenutno sada. Oduvijek je zlo je u svakome od nas i svaki od nas ima i ruke i noge i koliko zla napravimo, koliko krivih poteza rukama, koliko glavom, koliko riječima, koliko mislima, poštovani slušatelji. Ali ako samo gledaš naprijed, onda uvijek vidiš da iz toga zla postoji izlaz. Zlo nije tvoja sudbina. Zlo je prolazno. Ono je samo onaj čas kad si napravio zlo, ali čim se pokaješ ti si već drugačiji. U svakom trenutku uvijek gledaj naprijed. Boli te, gledaj i reci: proći će. Netko ti je nekakvu zlu riječ rekao, samo gledaj naprijed i reci: ali ja sam blagoslovljen od Boga. Bog je moj Otac. Netko ti je nešto uzeo. Reci neka, zaradit ću dvostruko više. Ne bojim se. Netko ti prijeti, reci sveti Mihael će me zaštititi, jao njemu koji mi prijeti.

Gledaj vječito naprijed i vjeruj u dobro, jer dobro je budućnost. Razmišljanje o tome što možemo postati nastavljamo na međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu u utorak 27.6.2023. u 20 sati (online)!

Nove prijave se primaju na poveznici:

https://forms.gle/snp3w7otMAzvzhv76

Napomena: svi koji su se već prijavili za novu sezonu 2022/23. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret.