Međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijski susret online

VJERA I DJELA

Koliko smo u životu čuli dobrih poticajnih stvari, koliko toga vjerujemo da je dobro i da tako treba živjeti, a ipak to ne činimo. Zašto je tako teško ono što smo čuli provesti u djelo?Možda koji dan i uspijemo, ali dođe stotinu stvari koje nas rastresu i učine da zaboravimo i ne napravimo ono što znamo da je bitno. Započnemo i ostavimo.Može li biti drugačije? Mogu li donijeti čvrstu odluku, zapisati ako treba i svaki dan činiti ono što znam da treba i znam da je dobro?

Kako iz teorije preći u praksu vjere razmišljat ćemo na međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu u utorak 24.10.2023. u 20 sati (online)!

Nove prijave se primaju na poveznici:

https://forms.gle/X2wAWCF3in5jo1ux5

Napomena: svi koji su se već prijavili za novu sezonu 2023/24. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret

Total
0
Shares
Prev
NESIGURNOST I NEPOVJERENJE, 2. dio – Tomislav Ivančić

NESIGURNOST I NEPOVJERENJE, 2. dio – Tomislav Ivančić

Ovaj članak je besplatan

Next
Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

PARADOKS ZNANJA Svi počinjemo učiti od ništice


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati