Prijavnica za online seminar nove evangelizacije

Seminar nove evangelizacije: “Obrati se i vjeruj Evanđelju!”

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti. Seminar će se održati od 19. do 21.3.2021., online preko platforme Zoom.

Raspored je sljedeći:

Petak 19.30 – 21.30

Subota 09.00 – 12.00; 16.00 –18.00 i 18.30 – 21.00

Nedjelja 16.00 – 18.00; 18.30 – 20.00

Seminar je besplatan i otvoren za sve. Jedni preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćemo vam poslat detaljnije tehničke upute).
Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 18. ožujka (12h) i nakon toga u tijeku dana ćemo vas obavijestiti o statusu prijave, zato vas pozivamo da se prijavite na vrijeme. Ako imate dodatnih pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.

Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici: 

https://forms.gle/uRqMNSYgir39EpQu7

Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ”Na svetost pozvani” (izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića.
Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga.

Neka iskustva s prošlih online seminara:

Total
0
Shares
Prev
IZ OVISNOSTI U SLOBODU

IZ OVISNOSTI U SLOBODU

Piše: Marina Ćavar Pozivajući se na suvremenu neuroznanost, Tomislav Ivančić

Next
PARANOIDNA SHIZOFRENIJA – iskustvo hagioterapije

PARANOIDNA SHIZOFRENIJA – iskustvo hagioterapije

Autentičnost priče jamči CHT koji je priču ustupio


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati