Pitate se zašto otići na seminar i svoje vrijeme posvetiti tome? Nudimo vam jedan od odgovora, jer mnogobrojni su razlozi, a jedan od njih može biti i taj da u ovom trenutku prepoznate gdje ste vi u vašem životu. Kako krenuti naprijed i što možete promijeniti? Kako bi napravili promjenu u svom životu prvo je potrebno sagledati što je to što nas trenutačno koči, a to je ono od čega krećemo na ovim seminarima.
Donosimo vam iskustvo našeg člana sa seminara koji se održao prošli vikend u Zagrebu. Bilo je postavljeno pitanje gdje prepoznaješ zlo u ovom trenutku svoga života? Dijelimo s vama njegov odgovor:

U OVOM TRENUTKU SVOGA ŽIVOTA ZLO PREPOZNAJEM…

U ovom trenutku svoga života zlo prepoznajem tako da koristi ono što je dobro u meni i tjera me i uvjerava da to dobro ostvarujem na krive načine. Potiče u meni neodlučnost i nesigurnost s jedne strane, a prikazuje mi ono što je nesigurno i prolazno kao čvrstu sigurnost u mojem životu i zavodi me da se na to prilijepim. Odvlači me od tišine, nudi mi hrpu multimedijskih kršćanskih zanimljivih sadržaja da ih preslušam i pogledam kako bih bio informiran, ali ne i u jedinstvu s Kristom.
Potiče me da težim za afektivnim zadovoljstvom i obećaje mi da će me osloboditi mojih komplekasa i ispuniti moje praznine na krive načine poslije kojih ostajem još prazniji. Također me potiče da gledam u svoje uspjehe i čini me tako sigurnim u sebe, a ne u Boga, a s druge strane da gledam u svoje mane i mane drugih članova Zajednice pa me obeshrabruje i čini malodušnim.

član Zajednice Molitva i Riječ PZ

Ovaj vikend i ti imaš priliku sebi darovati vrijeme u Splitu se održava jedan ovakav seminar. Sve informacije se nalaze na plakatu i svi su dobro došli.