Online Seminar nove evangelizacije pod geslom: ,,Muško i žensko stvori ih.” (Post 1, 27)

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod geslom: ,,Muško i žensko stvori ih.” (Post 1,27). Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti.

Seminar će se održati od 18. do 20. ožujka 2022., preko platforme Zoom (online).

Raspored je sljedeći:

Petak 19.30 – 21.30
Subota 15.00 – 18.00 i 19.00 – 21.30
Nedjelja 16.00 – 20.00 s pauzom

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su:
pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon isteka roka za prijavu na seminar putem email-a ćemo vam poslati detaljne tehničke upute).

Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku). Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen.

Prijave traju do četvrtka 17. ožujka (22.00h) i nakon toga ćemo Vas putem e-maila obavijestiti o detaljima.

Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ”Na svetost pozvani” (izd.HBK, 2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića.

Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna vijest i pomaže Crkvi da bude svjedočka.

Prijava za seminar se nalazi na sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/XBEa6cWcRCwvb4fC9

Ako budete imali pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr

Božji blagoslov!

https://hagio.hr/uncategorized-hr/otvorena-kampanja-za-otkup-prava/

Total
0
Shares
Prev
Marin Ivanović Stole – ambasador projekta “Uključi se da pisana riječ i dalje živi”
Marin Ivanović Stole (Foto Pixsell)

Marin Ivanović Stole – ambasador projekta “Uključi se da pisana riječ i dalje živi”

Iz tame u svjetlo,iz smrti u život, što nam uz Krista daje osmijeh na lice?

Next
BONTON

BONTON

Piše: Željko Pažin (prema T


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati