Molitva za pravednu vlast – devetnica

Dragocjeni,

u vremenu smo kad izabiremo vlast koja će upravljati našom domovinom u narednom periodu. Biti ravnodušan, sumnjičav ili kritičan ne donosi nikakva dobra za našu domovinu. Prilika nam je da se uključimo u molitvu svjesni da Gospodin čuje naše molitve i da nam želi i hoće pomoći. Uključimo se zato svim srcem u molitvu.

Već neko vrijeme u Zagrebu (Movie pub, Savska 141), svaku večer od 20 do 21h se moli devetnica.

Prema predlošcima iz knjižice (Molitve za pravednu vlast – Tomislav Ivančić), zajednica Molitva i Riječ okuplja se na zajedničku molitvu u zajedničkom klanjanju, na molitvenim susretima po manjim grupama ili  pojedinačno molitelji se upišu u tablicu. Članovi ZMR upisuju se svaki sat tako da do izbora svaki trenutak bude ispunjen molitvom za domovinu.

Možete se priključiti online tako da se upišete u tablicu.

Divno je kad imaš domovinu, kad imaš korijene. Divno je kad si okružen narodom iste kulture i jezika. Neka se obnovi zajedništvo u našoj domovini.

Kao poticaj svaki dan ćemo objavljivati novi video. Pozivamo vas da nam se pridružite i da dijelite drugima.

Link na tablicu:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IOgB4O3COBNAOL3Mj0HetJ0imbnaasVZz5AodOlBIRE/edit?usp=sharing

Naša povijest je puna iskustava kako nam je Bog uvijek pritjecao u pomoć kad su nas razni narodi htjeli okupirati i uništiti. Osobito snažno bilo je svjedočanstvo Krunice u domovinskom ratu. Zato se možemo s punim povjerenjem u molitvi obratiti trojstvenom Bogu i zagovoru Presvete Djevice.

Tomislav Ivančić – Molitve za pravednu vlast

Total
0
Shares
Prev
Traume na duhovnoj duši

Traume na duhovnoj duši

Piše: Silva Vrdoljak Vlastitom snagom čovjek ne može ovladati sobom, drugima i

Next
21. stoljeće – stoljeće Duha! – online međunarodni susret

21. stoljeće – stoljeće Duha! – online međunarodni susret

Svjedoci smo kako je čovjek svojim sposobnostima razvio svijet u kojem živi


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati