Molitve za pravednu vlast – devetnica

Dragocjeni,

došli smo do kraja naše devetnice. Vjerujem da smo ustrajno s povjerenjem pristupili molitvi kako bismo najprije mi mogli biti slobodni od svake naše zamisli i očekivanja. Slobodni za prihvaćanje svakog čovjeka kao dara. Znamo da je Gospodin onaj koji je Vladar naše domovine i da će učiniti što je za nas najbolje. U povjerenju, miru i predanju neka i dalje naše prošnje za našu domovinu budu u našim domovima. Budimo zahvalni za sve što smo primili kroz ovo vrijeme devetnice.

Kao poticaj  objavljujemo novi video. Pozivamo vas da nam se pridružite i da dijelite drugima.

Link na tablicu:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IOgB4O3COBNAOL3Mj0HetJ0imbnaasVZz5AodOlBIRE/edit?usp=sharing

Na kraju pazite da vas ne smete tko će biti izabran. Uopće nije važno. Važan je sada Bog, da je ne znam tko izabran, ne znam kakav. Kroz našu ljubav, kroz našu krunicu u džepu, u rukama, oko vrata, kroz ovu našu molitvu, kroz naše obraćenje, Bog će njih obratiti. To čvrsto uzmite k srcu.

Tomislav Ivančić – Molitve za pravednu vlast

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasisetnta

Za dobar dan – iz pera hagioasisetnta

Piše: Lana Poljak Branislavljević POPUT RUŽE   U mjesecu svibnju sve je puno

Next
Nova kolumna – Sagradi kuću na stijeni

Nova kolumna – Sagradi kuću na stijeni

U uredništvu portala smo osobno uvidjeli kako nije jednostavno napraviti treći


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati