Nakon oblaka dolazi sunce – iskustvo vjere

Nekoliko dana sam imao pad u raspoloženju, imao sam neku tjeskobu i nije mi se dalo ništa raditi. Javili su se nemiri u obitelji i nisam se uspijevao sabrati za molitvu, a nisam se puno ni trudio.

Na televiziji sam pokušavao pratiti obrede Velikog Petka ali su mi misli stalno nekamo išle. Na kraju obreda svećenik je rekao da sada nastupa šutnja.

Otišao sam u svoju sobu i potrudio se biti s Isusom u šutnji. Dok sam ga gledao došao mi je nekakav mir, radost i toplina. Tjeskoba je nestala i u tom trenu Isus mi je jedini bio bitan.

Neposredno nakon toga su se i problemi u mojoj obitelji razriješili. Postalo mi je i očito djelovanje Duha Svetog u mom životu zadnjih nekoliko tjedana. Vidio sam kako moja majka polako izlazi iz depresije i kako se obnavljaju odnosi kojih dugo nije bilo.

Drago

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Slušajte emisiju Zajednice Molitva i Riječ srijedom na HKR-u

Slušajte emisiju Zajednice Molitva i Riječ srijedom na HKR-u

Gospodine, nauči nas vjerovati Nauči misliti velike misli

Next
Molitva – Tomislav Ivančić

Molitva – Tomislav Ivančić

Ostani nekoliko trenutaka u mislima


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati