Otvoriti vrata

Piše: Sanja Popadić

Vrlo često zaboravljam da samo s Isusom mogu sve pa se često okrećem sebi i svojim sposobnostima, svojim snagama i mudrosti i onda primjećujem kako sve više kopnim i na kraju dana sam na izmaku snage. Jedino on mi može dati snagu koja me izdiže iz umora a već nakon susreta s njim sam sposobna i kadra druge podizati i pomagati im. Kadra sam raditi, biti marljiva, vrijedna, učiti, čitati i stvarati, ja vjerujem, mogu i činim jer sam okrenuta k Isusu Kristu.

On mi daje nevjerojatne spoznaje koje mi omogućavaju da ne mijenjam samo sebe nego i ljude oko sebe. Njegov Duh te nadahnjuje vrhunskim idejama i daje ti spoznaju kako da to ostvariš. Duh Sveti ti daje viziju i nadahnuće za neki izum s kojim možeš promijeniti i učiniti ovaj svijet boljim, savršenijim, plemenitijim i radosnijim. Taj izum nadahnut Duhom Svetim će mnogima donijeti radost,  olakšati  život i potaknuti ih da pridonose drugima, svojoj domovini a i svijetu.

Na početku ti se sve čini nemogućim i da nisi sposoban za takvo što ali u tome i jest bit da ti nisi sposoban ali Isus te čini sposobnim. Sve možeš s Isusom i njegovim Duhom, ne postoji ništa što ti ne možeš s njim ostvariti samo je pitanje da li ti u to vjeruješ. Potrebno je uvijek imati povjerenje samo u Isusa i njemu sve predati.

Svaki grijeh, brigu, probleme, nesposobnosti, slabosti, nemoći i umor. Sve njemu predaj i sve radi s njim, bilo da ideš na tržnicu, na fakultet, na posao i sve njega pitaj. On se želi proslaviti u nama a mi mu moramo samo otvoriti vrata, vrata našega srca na koja može ući i pomoći nam da postanemo vrhunski ljudi.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branislavljević LJEPOTA U TEBI U današnje vrijeme čini mi se

Next
Otac, Sin i Duh Sveti – Tomislav Ivančić

Otac, Sin i Duh Sveti – Tomislav Ivančić

Ovaj članak je besplatan


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati