SNAGA U NAMA

Piše: Marijana Ištvanović, hagioasistentica 

Dragi čitatelju, 

svijet nam nameće neke čudne teorije o životu, a da ne zna što ili TKO je to ŽIVOT?

A zaviriš li malo u svoje tijelo, u njemu otkrivaš skriveni ŽIVOT. Tvoji organi savršeno funkcioniraju. 

Uzmeš li u ruke neki laboratorijski nalaz krvi, u njemu čitaš ŽIVOT. On govori o nekim eritrocitima, leukocitima, trombocitima……i kao da te pokreće čudesna mašinerija tvojih stanica.  

ŽIVOT tjera pticu da leti u daljine i visine, darujući joj instinkt, zemlja rađa ŽIVOTOM. U svakoj kapljici jutarnje rose, kapi kiše koja natapa suhu zemlju, u svakoj zraki sunca, žuboru potoka, mirisu cvijeta, letu šarenog leptiru, u svemu se On krije.

Moj život je najveći dar meni, koji ću nositi u vječnost.  Shvaćam čitavim svojim bićem, da mi nitko na ovome svijetu više ne može oduzeti taj dar jer je čvrsto vezan „konopom“ Ljubavi.

Što nam je onda činiti, kako to prihvatiti? Evo kako zagrliti svoj život, sa svim svojim lijepim i teškim trenucima:

  1. Zahvaliti onome koji ti je darovao život, koji drži u svojoj ruci sva svoja stvorenja i najveći njegov dar, tebe i tvoj život.  
  2. Prihvatiti svoj život, sve svoje „postaje“ i etape života jer tek tada ćeš biti sretan i slobodan. Zato jer si zagrlio sve što ti je dano i čitavo tvoje biće se ispunilo vjerom, sigurnošću i snagom života. 

Shvatiti ćeš tad, da jedino tom snagom možeš kroz svoj život. Radujem se dragi čitatelju tvojem ponovnom ustajanju i povratku u život. Kreni tom snagom životnog daha u sebi i nastavi hodati svojim putem dalje. 

Vjerujem da to možeš i hoćeš, radujem ti se ja i čitavo nebo koje čeka na tvoju odluku.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević ŠTO OČEKUJEŠ?

Next
Korak naprijed – Tomislav Ivančić

Korak naprijed – Tomislav Ivančić

Nastavak transkripta s Radio Marije, Tomislav Ivančić Ako želimo načiniti jedan


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati