Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

Piše: Lana Poljak Branisavljević

ULAZITI U ZDRAVLJE

Opušteno sjedni, spusti ruke u krilo i polako osluškuj svoje disanje… Umiri svoje raspršene misli. Budi sada cijeli tu, svojim tijelom, psihom i duhom. Nemoj dopustiti da ti nešto drugo odvlači pažnju. Kada si sabran ti ulaziš u zdravlje. Biti sabran znači biti svjestan svoga postojanja i ovoga trenutka u kojem jesi.

Pogledaj svoje ruke, noge, dodirni svoju glavu, osluhni otkucaje svoga srca…Tko ti je to sve dao? Tko te takvog stvorio? Poznaješ li Onoga tko ti je darovao život? Kakav je tvoj odnos s Njime? Je li On za tebe netko blizak ili stranac? Reci, znaš li kako živjeti? Znaš li koliko ćeš još dana biti na ovoj zemlji? Što te čeka nakon smrti?Tko ima odgovore na sva ta pitanja?

Iznova postani svjestan – ja sam dijete svoga Stvoritelja. Sve što jesam i što imam od Njega je. Predaj Mu sada sve ono što leži u tvom srcu.

Ne boj se!

Zašto da držiš to za sebe i budeš neslobodan i nesretan, a pozvan si na radost i život? Jesi li danas tužan, zabrinut, usamljen, bolestan ili možda u svađi s nekime?

Vjeruj da nema čovjeka koji nema neku svoju muku ili teret koji nosi poput teškog utega ili poput kamenja u ruksaku na svojim leđima, a popeti mu se na vrh planine… I reci tko te može bolje razumjeti od Njega? Nemoj ostati zagledan u ono što te muči već u Njega koji te bezuvjetno ljubi i koji je sama dobrota.

Ostani tako desetak minuta…Neka te ove nedjelje susret s Njime promijeni tako da zaista možeš iz dubine srca kliknuti: Oče moj! Tu si! Sada znam više nisam sama!

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Pitanje zla – Tomislav Ivančić

Pitanje zla – Tomislav Ivančić

Transkript: Drugi međunarodni studij hagioterapije (2010

Next
Kako upotrijebiti duhovne oči?

Kako upotrijebiti duhovne oči?

Piše: Ines Vranješ, hagioasistentica, CDP Zagreb “U što gledaš to i


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati