Najava i prijavnica za 4. sezonu međunarodnih online hagioterapijsko – evangelizacijskih susreta

Uskoro započinjemo novu, 4. sezonu međunarodnih online hagioterapijsko – evangelizacijskih susreta utorkom u 20.00 sati.

Dosadašnje 3 sezone, održanih 106 online susreta, sveukupno oko 4000 sudionika iz 15 država svijeta, na 4 jezika, ukupno ca. 500 ljudi koji redovite prate naš program na tjednoj bazi. Ako već nisi do sada, dođi i provjeri i ti!Veliki je to Božji poziv i zadaća.

U novoj sezoni planiramo malo osvježiti koncepciju susreta te bi, uz standardni video prilog Utemeljitelja na zadanu temu nekog susreta kao i do sada, a po uzoru i zaključcima ovogodišnjeg Ljetnog susreta u Zagrebu da su karizme ZMR „dva plućna krila“, susrete organizirali na način da uz hagioterapijski dio kao i do sada, redovito imamo i jasni evangelizacijski navještaj, ca. po 20 min svaki od ta dva dijela. Kratko, dinamično, strelovito! Planiramo svježinu, vrsne nove, a i iskusne hagioasistente i evangelizatore.

Za novu sezonu 2023/24, tko još nije, može se prijaviti online putem poveznice: https://forms.gle/X2wAWCF3in5jo1ux5Vidimo se uskoro!

Total
0
Shares
Prev
Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

MUŠKO I ŽENSKO SU ČOVJEK Jedan autor je napisao da muškarci, istina, mogu

Next
KOME PRIPADAM? – iskustvo hagioterapije

KOME PRIPADAM? – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati