Uskoro započinjemo novu, 4. sezonu međunarodnih online hagioterapijsko – evangelizacijskih susreta utorkom u 20.00 sati.

Dosadašnje 3 sezone, održanih 106 online susreta, sveukupno oko 4000 sudionika iz 15 država svijeta, na 4 jezika, ukupno ca. 500 ljudi koji redovite prate naš program na tjednoj bazi. Ako već nisi do sada, dođi i provjeri i ti!Veliki je to Božji poziv i zadaća.

U novoj sezoni planiramo malo osvježiti koncepciju susreta te bi, uz standardni video prilog Utemeljitelja na zadanu temu nekog susreta kao i do sada, a po uzoru i zaključcima ovogodišnjeg Ljetnog susreta u Zagrebu da su karizme ZMR „dva plućna krila“, susrete organizirali na način da uz hagioterapijski dio kao i do sada, redovito imamo i jasni evangelizacijski navještaj, ca. po 20 min svaki od ta dva dijela. Kratko, dinamično, strelovito! Planiramo svježinu, vrsne nove, a i iskusne hagioasistente i evangelizatore.

Za novu sezonu 2023/24, tko još nije, može se prijaviti online putem poveznice: https://forms.gle/X2wAWCF3in5jo1ux5Vidimo se uskoro!