Međunarodni hagioterapijsko evangelizacijski susret – Zavoljeti sebe

ZAVOLJETI SEBE

Što uistinu znači „zavoljeti sebe“? Znači li to da brinem samo o sebi i ugađam si u svemu što poželim? To me vodi u egoizam i time mogu samo sebe izgubiti.
Sebe zavoljeti znači prihvatiti najprije da me Bog stvorio. I kad sebe prihvatim iz njegove ruke mogu razviti sve talente koje sam dobio, postati vrhunski! I tad mi je važno da sebe sačuvam od propasti. A to ne mogu sam, ne mogu se sam spasiti, ne mogu se sam otkupiti od grijeha. I tada mi Bog postaje najvažniji jer bez njega to ne mogu! Ali ako ne volim čovjeka ne mogu ni do Boga jer je u mom srcu mržnja, zlo.
Tako da ljubav prema sebi vodi do ljubavi prema Bogu do koje ne mogu bez ljubavi prema čovjeku. I tu je tajna novih ljudskih odnosa!

Vidimo se na posljednjem međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu ove sezone u utorak 18.6.2024. u 20 sati (online)!

Nove prijave se primaju na poveznici: https://forms.gle/zsFXHGAHxkJ7vZFcA
Napomena: svi koji su se već prijavili u 2024. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret

Total
0
Shares
Prev
Seminari nove evangelizacije za vikend

Seminari nove evangelizacije za vikend

  Strahovito je važno imati stalno na pameti zašto evangelizirati, zašto

Next
Kralj i kraljica

Kralj i kraljica

  Piše: Biserka Jelenić Sigurno znate mnogo priča o dobrim i zločestim


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati