Međunarodni online hagioterapijsko-evangelizacijski susret

KRŠĆANINE, UPOZNAJ SVOJE DOSTOJANSTVO!

Svjesni smo i nekako nam je prirodno da svaki čovjek ima svoje dostojanstvo. Ali razmišljamo li o tome odakle dolazi to dostojanstvo? A na poseban način, odakle dolazi dostojanstvo kršćanina? To dostojanstvo nam nije dao nijedan čovjek i nijedan čovjek ga ne može oduzeti ako smo svjesni gdje je njegov izvor!

Ali ako nam ono služi samo da bi mi „uživali“ tada gubi svoj smisao. Kao posinjena i ljubljena djeca Stvoritelja pozvani smo to svoje dostojanstvo upotrijebiti na korist svima oko sebe i tako činiti svijet boljim.

Ako te zanima kako ući u tu stvarnost pridruži nam se na međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu u utorak 17.10.2023. u 20 sati (online)!Nove prijave se primaju na poveznici:

https://forms.gle/X2wAWCF3in5jo1ux5

Napomena: svi koji su se već prijavili za novu sezonu 2023/24. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret .

Total
0
Shares
Prev
Seminar nove evangelizacije – Zagreb

Seminar nove evangelizacije – Zagreb

Svi ste dobrodošli, nije potrebna prijava i ulaz je besplatan

Next
Antropološka medicina kao put znanstvene integracije Boga i čovjeka

Antropološka medicina kao put znanstvene integracije Boga i čovjeka

Piše: prof


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati