Međunarodno hagioterapijsko-evangelizacijski susret online

POGLEDAJ NEBO!

Svaki dan nas dočeka niz situacija, događaja, vijesti koje vrlo često budu negativne, zabrinjavajuće, tjeskobne. Pitanje je, hoću li se tome prepustiti i tako usmjeriti svoj pogled prema mraku, zlu, brigama? Ili ću se izboriti za pogled u dobro (koje uvijek postoji i koje je samo postojanje), u ljepotu u istinu? Čovjek je stvoren da gleda gore, u nebo, u ono što može postati… U dobrotu, istinu, ljepotu, u postojanje samo, … u vječnost!I kad se odlučiš za takav novi pogled, ti dišeš punim plućima, živiš (a ne životariš) i na taj način unosiš promjenu i u svijet oko sebe!

Više o tome što se sve događa kada digneš svoj pogled prema nebu saznaj na međunarodnom hagioterapijsko-evangelizacijskom susretu u utorak 3.10.2023. u 20 sati (online)!

Nove prijave se primaju na poveznici: https://forms.gle/X2wAWCF3in5jo1ux5

Napomena: svi koji su se već prijavili za novu sezonu 2023/24. ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s poveznicom za susret

Total
0
Shares
Prev
Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

DJELOMIČNO SPOZNAJEMO Naši sudovi su poput satova, kaže jedan pisac

Next
„MALA LJEKARNA“ za djecu i mlade*

„MALA LJEKARNA“ za djecu i mlade*

Piše: Ana Perišić, hagioasistentica CHT Split Za promišljanje o bitnom u životu


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati