Online hagioterapijska tribina – prijavnica

Zajednica Molitva i Riječ – područna zajednica Osijek i Centar za hagioterapiju Osijek svakog utorka u 19.00 sati organiziraju besplatne internetske (online) grupne HAGIOTERAPIJSKE tribine. Voditelji tribine su članovi Zajednice Molitva i Riječ iz Osijeka i Centra za hagioterapiju Osijek. Ovog utorka 5.1. tema tribine je:

Kako pronaći izgubljeni čovjekov smisao?

Čovjek je u materijalističkom svijetu prevaren krivim slikama života i smrti. Mi
živimo, umiremo i uskrisavamo, a čovjek suprotno tome živi na čudan način kao
da je ovaj život pravi, a smrt nešto užasno. Ono što držimo svojim životom ovdje na zemlji, tek je kratka utakmica. Na početku, začećem, obučemo dres, rođenjem iz utrobe majke izlazimo na teren i igramo utakmicu života, borimo se, ginemo na terenu, patimo… Najzad, izmoreni i udarani, vraćamo se u svlačionicu, svlačimo odijela i odlazimo sa stadiona kući uživati i radovati se jer smo odigrali dobru utakmicu. Ili tugovati ako nismo dobro igrali. Nitko od igrača ne živi na stadionu, samo se čovjek pokušava grčevito zadržati u svojoj patnji i kad su svi već odavno otišli. Pronaći čovjekov izgubljeni smisao neće nas osloboditi patnje. Ali patnja ima svoj smisao ako mi sami postanemo drukčijima
.

Prijave na e-mail: zajednicamir.os@gmail.com nakon čega ćete povratno dobiti link s uputama za sudjelovanje na tribini. Za sudjelovanje vam je potreban pametni telefon, tablet ili računalo.

Napomena: svi koji su se već prijavili na neku od prethodnih tribina ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s linkom za tribinu.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević MOJ ŠTIT Ovih dana kada nam se iznova

Next
Smrt nije kraj

Smrt nije kraj

Piše: Nera Spehnjak Promatram već dulje vrijeme ljude oko sebe, moje bliske


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati