Tri online Seminara nove evangelizacije za pod geslom: ,,Duh Istine – upućivat će vas u svu istinu” (Iv 16,13), održano je prošli vikend. Seminare su vodili članovi zajednice Molitva i Riječ, a sudjelovalo je preko 400 sudionika iz cijele Hrvatske i šire (Irska, Njemačka, Kanada, BiH…). Donosimo vam neka od iskustava sudionika.

Vjera je da će te Bog voditi pa ako si i krivo odlučio! – ta rečenica mi je baš trebala i silno je oslobađajuća!

Sudionik


Odlučujem slijediti dalje Isusa Krista, jer je on jedini put, istina i život, sve u radosti i miru.

Dijana


Prijavila sam se više iz poslušnosti, a doživjela cilj seminara: cjelovitost.

Dolores


Moje iskustvo s ovog trodnevnog seminara je ozdravljenje jedne potisnute rane i oslobođenje od straha od neuspjeha.

Katarina


Gledati Duha Svetoga u svakom čovjeku! – to mi odmah razvedri srce kad se sjetim te osobe.

Renata


Moje iskustvo s ovog seminara je…
ponovni Susret, učvršćenje u vjeri, u zajedništvo putujuće i proslavljene Crkve, ponovno obećanje da sam Njegov i da ću Njegov ostati.

Krešimir Stjepan Pećar


Iskustvo s ovoga seminara je sve veća čežnja za jasnijim upoznavanjem osobe Duha Svetoga.

Nada


Moje iskustvo s ovoga, ujedno mog prvog seminara, toliko je ispunjeno, usudila bih se reći, Duhom svetim. Cijelo vrijeme imam osjećaj kao da sam stigla doma. Bilo je lijepo biti s vama dragim ljudima, koje ne poznajem, a opet imam osjećaj kako vas sve jako dobro poznam.

Adrijana


Plodovi ovog seminara za mene su: potreba za neosuđivanjem drugih ljude jer su i oni ranjena djeca Božja, LJUBITI I OPROSTITI da druga soba upozna Boga tvojim primjerom.

Ivana


Dotakla me Lanina rečenica: lsus je prije tebe bio u tvojem propustu!

Renata


Meni je cijeli seminar i svaka riječ bila oslobađajuća i iscjeljujuća. Duh Sveti mi je progovorio preko svakog od vas. Lijepo je što postojite!

Vlatka


Hvala ti, Duše Sveti, što si me napunio tako da sam na pauzi izljubila svoju djecu i muža. Hvala ti na ovom miru, hvala ti što si se radovao s nama kroz one ptičice jer smo u dobroti i jer smo jedno s tobom.

Sudionica


Meni je cijeli seminar i svaka riječ bila oslobađajuća i iscjeljujuća. Duh Sveti mi je progovorio preko svakog od vas. Hvala Anđeli za ovu rečenicu da vjera mora biti od uspona i padova. Lijepo je što postojite!

Sudionica

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.