Ispit savjesti

ISPIT SAVJESTI na svetoj misi u nedjelju 10.7.2022.g. u crkvi Sv. Antuna Padovanskog na Sv. Duhu u Zagrebu na završetku Međunarodnog evangelizacijskog i hagioterapijskog susreta.

Pripremila i pročitala Marina Peterlin

1. Ljubimo li Oca, Sina i Duha Svetoga svim srcem svojim, svim umom svojim, svim svojim talentima, karakterom, svim svojim vremenom?

2. Prepoznajemo li u Europi i u svijetu strašne znakove udaljavanja od Božjih zakona i radimo li sa žarom na povratku ljudi životu u istini koju nudi samo Isus Krist?

3. Vjerujemo li da rastući vjerno u karizmi Zajednice Molitva i Riječ koju je Bog u brojnim državama širom svijeta smjestio u srce Crkve i otvarajući se, tamo gdje je koga Bog pozvao, Duhu Svetom, možemo donositi ljudima koji pate Radosnu vijest, duhovno zdravlje, mir u obiteljima i smisao?

4. Hoćemo li ući u ovu sv. misu, koja je čin zahvaljivanja i vrhunac vjerskog života, očišćeni od samosažaljenja, krivnje, laži, potajnih grijeha, prijevara i propusta?

5. Jesmo li sabrani i spremni da sve što u duhu položimo na oltar primimo na kraju preobraženo i da odemo u svijet noseći miomiris Krista?

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatitza tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević POKRENI SE!

Next
ŠTO ZNAČI OPROSTITI? – Tomislav Ivančić

ŠTO ZNAČI OPROSTITI? – Tomislav Ivančić

Ovaj članak je besplatan


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati