Novi broj časopisa Hagio.hr

Dragocjeni čitatelju,

koliko puta oprostiti, pitam se? 70×7 kaže Onaj čiji 2023. rođendan slavimo. Sve je jasno, potrebno je praštati. Nužno je ne dozvoliti da moje dostojanstvo ovisi o onom drugom nasuprot mene jer je i on okrnjen, nego da je naslonjeno na Onoga jednog – cjelovitog, koji me je i stvorio. 

No, to nije lako niti jednostavno. Nekad se čini i nemoguće, iako je to samo privid koji dolazi od naših izranjenosti i ne ukorijenjenosti u Ljubav koja nas je stvorila i koja nam se daruje. 

Želim da ovaj Božić ne prođe mimo nas u trivijalnim stvarima, nego da nas ispuni Ljubav koja je radi tebe i mene došla na svijet baš zato da bismo uvidjeli koliko smo voljeni i da bismo mogli Ljubiti i praštati bezuvjetno – bez obzira na broj i okolnosti. 

Ovaj broj časopisa može ti pomoći u tome, ako si pružiš šansu. Potrebno je, kao što kaže profesor Ivančić, bar tri puta pročitati, donijeti odluku i onda odlučeno u djelo provesti. Već sada me raduju tvoja iskustva koja će obogatiti proljetni broj časopisa. 

Podsjećam te i da je potrebno izvršiti i produljenje članarine za podupiratelje u 2024. godini. Sve informacije možeš pronaći unutar uplatnice koja se nalazi u časopisu. 

Hvala ti jer baš ti omogućuješ nastavljanje djela Tomislava Ivančića i donošenje Ljubavi u svijet.

 Hvala ti što praštaš naše greške!

 Ljubav je tu, jer ti postojiš!

Anđela Čale

Novi broj časopisa dostupan je već sada na našem portalu za online pretplatnike. Tiskano izdanje je također poslano prema vama ako već niste dobili u sljedećem tjednu možete očekivati na vašoj adresi novi broj. Za sve one koji će tek postati pretplatnici više informacija mogu dobiti na linku ispod.

https://hagio.hr/?p=19762&preview=true

Total
0
Shares
Prev
KLUB PODUPIRATELJA ZAKLADE TOMISLAV IVANČIĆ ZA 2024

KLUB PODUPIRATELJA ZAKLADE TOMISLAV IVANČIĆ ZA 2024

KLUB PODUPIRATELJA ZAKLADE TOMISLAV IVANČIĆ 2024 Hvala vam što ste uz nas i što

Next
Biti vrhunski

Biti vrhunski

Tomislav Ivančić, transkript sa seminara Bog želi da svi budemo vrhunski


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati