Avantura počinje. Idemo zajedno dalje?

Piše: Krešimir Stjepan Pećar

U tridesetak godina postojanja hagioterapije napisane su tisuće seminarskih radova, doktorati, knjige, članci, TV i radio emisije…

Spašeni su toliki propali životi, toliki izgubljeni sinovi i kćeri pronađeni su… a tek smo na početku avanture istraživanje prebogate i mnogoslojne još neotkrivene duhovno-antropološke stvarnosti bića. Avantura sa sigurnim ciljem: cjelovitim zdravljem čovjeka i prirode na ovoj zemlji kao ne više utopijski, već realni cilj boljeg čovjeka kojeg nas Stvoritelj poziva izgrađivati u sebi i drugima.

Prezbi (Tomislav Ivančić) je, gledajući u leđa svoga „šefa“ Isusa iz Nazareta i sljedeći Njegove tragove, prošao zemljom čineći dobro. U skladu sa svojim ljudskim mogućnostima i nesavršenostima, činio je ovaj svijet boljim koliko je mogao i znao. Nije se, teškoj bolesti usprkos, štedio do zadnjeg daha, živeći za svoj smisao.

Z:\RAZNO\!!!   ZMR   !!!\0 FB stranica\1 Vizuali\!!!   Originalni vizuali  !!!\Tomislav Ivančić.jpg

Moj je intimni osjećaj da i dalje to čini, još i više nego prije: njegova je šutnja od kada je napustio zemlju gromoglasna, a zagovor za nas kod njegovog šefa jači nego ikada jer je sada s Njim. Njegova prebogata duhovna ostavština nikada neće biti do kraja istražena jer izvire iz onog istog Duha koji je počelo svega postojanja – egzistencije s prvih stranica biblijske knjige Postanka, te je s time beskonačna, svemoćna i neopisiva.

Neka upravo ova činjenica bude okidač svima koji su dobre volje da s neumornim marom dalje nastave njegov započeti posao.

https://hagio.hr/uncategorized/okrugli-stol-i-seminar-nove-evangelizacije-u-zagrebu/

Naša vizija je otkriti dostojanstvo čovjeku. Pridruži nam se, postani naš pretplatnik, suradnik i podupiratelj hagioterapije. Više informacija na linku za nove i trenutačne podupiratelje.

Total
0
Shares
Prev
Religijski formalizam

Religijski formalizam

Dobar dan, lijepi vam pozdrav, recite mi kako se može liječiti religijski

Next
Izliječiti srce

Izliječiti srce

Piše: Anka Severin, hagioasistentica Autor knjige „Mali princ“, Antoine de


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati