Piše: Marija Sohacka iz Ukrajine

U srcu sam imala želju da 18. srpnja 2021. okupim ljude da se zajedno uključimo u duhovnu obranu domovine, Europe i svijeta. U tome su nas neke prepreke ometale i zaustavljale nas. 

Preko člana ZMR saznala sam da je na dan Majke Božje Sljemenske Kraljice Hrvata i 30. godišnjica otkad je Tomislav Ivančić sa grupom studenata započeo molitvu za domovinu u kapelici na Kaptolu. Ta vijest me jako osnažila i potaknula na odluku da ću moliti bez obzira na sve i pozvati još neke osobe da se priključe. 

Na molitvu se odazvalo nekoliko osoba iz Ukrajine. Oni su jako zahvalni Bogu što im je približio duhovni put Tomislava Ivančića. Neki od njih su rado podijelili svoje svjedočanstvo nakon molitve:

Molitva duhovne obrane domovine ispunjava me pouzdanjem da će Bog voditi i štititi nas i Ukrajinu. Sve što se dogodi služit će našem dobru zauvijek”.

Igor

Vjerujem da je molitva za Ukrajinu vrlo moćna. U svjetlu nedavnih događaja, posebno se ističu odredbe novog zakona koje su stupile na snagu 16. srpnja. Također, Ukrajina je stigla do četvrtfinala Europskog nogometnog prvenstva, imali smo dostojan nastup na Euroviziji i zauzeli mjesto u TOP 5. Ali više od svega u molitvi je očekivanje mira za Ukrajinu.

Veliko hvala Gospodinu i svima koji su započeli tako važan posao!” 

Nadija

Svjedočanstvo Igora me podsjetilo na riječi prezbija koji nas je upozoravao da vjeru ima onaj koji vjeruje u dobro. Svjedočanstvo Nadije u mom sjećanju oživjelo je riječi Prezbija o plodovima molitve. Nakon molitve za duhovnu obranu domovine i svijeta trebamo primjećivati koje promjene se događaju. 

Zahvaljujemo Bogu na 30. godišnjici duhovne obrane domovine i svijeta. Uz sjećanje na molitvu u crkvi Majke Božje Sljemenske Kraljice Hrvata u zajedništvu s članovima ZMR sada u duhu dolazim pred Gospu i svim srcem molim: “Majko Božja, zagovaraj nas kod Boga”. 


Pozivamo i vas da se uključite u molitvenu obranu, kako to učiniti možete saznati u tekstu ispod.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.