Netko i nešto

Piše: Sanja Popadić


Željela bih postati netko i nešto ali ne znam kako.

Zašto nisam netko i nešto s talentima i sposobnostima koje posjedujem? Zašto već sada nisam ostvarila sebe ili se mogu razvijati u beskonačnost? Može li čovjek ikada stati? Dokle mogu sebe razvijati i je li čovjekov razvoj neograničen a Bitak apsolutan?

Ako je Bitak apsolutan, znači li to da onda uranjanjem u izvore njegove dobrote i ljubavi i ja postajem apsolutna?

Znači li to da se mogu beskonačno razvijati u svim područjima i aspektima života? Znači li to da kao čovjek mogu postati i biti vrhunska u čemu god poželim, što god zamislim?

Može li se išta ostvariti u ovome životu bez da čovjek nije zagledan u Dobrotu? Ona je izvor svakog vrhunskoga nadahnuća, stvaralaštva i genijalnih ideja.

Apsolutna Dobrota ti daje snagu da postaneš genijalan i osposobljava te za velika djela. Djela koja će promijeniti ne samo tebe, već i ljude oko tebe i čitav svijet. Samo tada postaješ netko i nešto jer zagledanošću u Stvoritelja ti postaješ ono što jesi, postaješ netko i nešto. Smisao se krije u tome da budeš upravo onakvim kakvim te Stvoritelj stvorio jer nitko nije kao ti. Tek tada ti postaješ netko i nešto.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

https://hagio.hr/najave/otvorena-kampanja-za-otkup-prava/

Total
0
Shares
Prev
Što je to ljubav – Tomislav Ivančić

Što je to ljubav – Tomislav Ivančić

Ovaj članak je besplatan

Next
Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Tomislav Ivančić, iz knjige Oče BOG JE LJUBAV (On mene voli) Vjerovanje


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati