Ozdravljenje supruga – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu.

Nakon sedam godina svoje priče, avanture sa Stvoriteljem, upoznavanja s hagioterapijom te slobode i prihvaćanja života sa suprugom ovisnikom uz pomoć hagioterapije, sada svjedočim o izlječenju svog supruga.

Kad me hagioasistentica poučila o zakonitostima koje je Stvoritelj postavio na ovaj svijet, o zakonitostima moje duhovne duše te kako svoj duh voditi u dobro, počela sam to primjenjivati. Oslanjajući se na bezuvjetnu ljubav svog Stvoritelja, započinjem svoje duhovno putovanje. Ja sam Njegova željena, ljubljena kći – na toj sam istini liječila rane svoje duhovne duše i postajala plodno tlo na kojem će moj suprug početi razvijati svoju slobodu, slobodu u kojoj će znati da će biti ljubljen bez obzira na što se odlučivao. Odlučila sam mu donositi hranu ljubavi, dobrote, istine.

Svaki moj novi dan započinjao je odlukom za život u ljubavi, dobroti, prihvaćanju. Spajala sam se sa svojim izvorom i iz njega crpila snagu za dan koji me čeka. Napajajući se na tom Izvoru, raslo je moje povjerenje da će sve biti dobro.

Kako sam ja rasla u povjerenju da će sa suprugom biti sve dobro, započele su njegove tjelesne boli. Svake godine neka operacija.

Ti njegovi boravci u bolnici, oporavak poslije operacija doveli bi ga do trenutnog oslobođenja od ovisnosti. Nakon oporavka, opet bi se sve vratilo na staro. I opet sam se morala vježbati i vježbati i umirati razočaranju i ljutnji, micati tjelesnu bol koja bi nastala, izgrađivati ponovo povjerenje i ljubav. Znala sam da opet moram postati plodno tlo na kojem moj suprug mora nastaviti život. Bila sam sigurna da nas Stvoritelj jača kroz muku koju smo prolazili i da će se dogoditi nešto dobro. Ponovo i ponovno povezivala bih se sa svojim Izvorom, napajala se i živjela ljubav, dobrotu, prihvaćanje.

S vremenom je suprug  ulazio u sve veći mir, grubih je riječi bilo sve manje. Moja se duša susretala sa njegovom u sve većoj slobodi, ljubavi.

Kako sam rasla u slobodi, vrijeme mi nije ništa značilo. S potpunim povjerenjem stavila sam sve u ruke Apsolutne Ljubavi. Ja sam vjerovala i ljubila.

I tako smo se dizali i padali pet godina. A onda je prije godinu i pol moj suprug u teškom stanju završio u bolnici. Dijagnoza je bila ciroza jetre. Ostavljena je mogućnost transplantacije kao jedini način oporavka, u slučaju da lijekovi ne mogu djelovati.

Suprug se strogo pridržavao uputa liječnika. Apstinentsku je krizu prebrodio bez lijekova, na čuđenje liječnika. Nekoliko je puta išao na grupne terapije i po preporuci liječnika prestao.

Uključio se u život obitelji. Svi zajedno slavimo život u ljubavi, miru, dobroti.

Ja slavim Stvoritelja, zahvaljujem Mu za sve što je napravio za nas. Pričam suprugu o Njegovoj ljubavi i dobroti koju ima za nas. Vjerujem da će Ga i moj suprug prihvatiti.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Moralno djelo, duhovno zdravlje

Moralno djelo, duhovno zdravlje

Piše: Anka Severin, hagioasistentica CDP Zagreb Zdrave ili dobre misli stvaraju

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak-Branisavljević POVJEROVATI ISTINI Jedna priča kaže ovako:


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati