Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

Piše: Lana Poljak Branisavljević

OBEĆANJE

Otac Nebeski je rekao: “Ja sam s vama u sve dane do svršetka svijeta!” Ako u nešto možemo biti sigurni onda je to Njegovo obećanje. Za razliku od nas ljudi koji često znamo nešto obećati, a ne ispuniti, On je uvijek vjeran svojim obećanjima.

Ponekad mi se čini da u svom životu na to zaboravim. Pomislim da mogu sama i da je to dovoljno. O, kako se čovjek lako prevari, zar ne? Moje iskustvo mi govori da brzo postanem svjesna da bez Njega ne mogu. Prva neugodna situacija, teža prepreka ili znak bolesti i odmah postanem svjesna svoje slabosti.

Pitanje koje si danas postavljamo, ne da bi o njemu samo razmišljali, već istinski mijenjali svoje živote, jest:

Primjećujem li da je Stvoritelj blizu? Gdje Ga zapažam? Vjerujem li Njegovim obećanjima? Jesi li ti Njemu vjeran? Što za tebe znači biti vjeran Stvoritelju?

Puno je to pitanja…ali, ako iskreno staneš pred sebe i uvidiš gdje su pukotine kroz koje nevjera i nepovjerenje ulaze u tvoj život, tada ozdravljaš i ulaziš u ljepotu svega onoga što je u tebi.

Dragi prijatelji, krenimo, odvažimo se mijenjati i učimo biti vjerni Njegovim obećanjima.

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
HAGIOASISTENT ODGOVARA

HAGIOASISTENT ODGOVARA

Poštovani Marinko, hvala vam na vašim odgovorima rado ih čitam

Next
STRAH I NEPOVJERENJE, PATNJE DANAŠNJEG ČOVJEKA

STRAH I NEPOVJERENJE, PATNJE DANAŠNJEG ČOVJEKA

Piše: Ana Perišić, hagioasistentica Hagioterapijsku pomoć i podršku najčešće


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati