U nastavku vam donosimo uvodnik časopisa. Svi tiskani pretplatnici su do sada trebali dobiti časopis na kućnu adresu, online pretplatnici mogu pronaći pdf verziju časopisa na naslovnoj stranici portala. Informaciju o tome kako postati pretplatnik za sve one koji to još nisu, a žele možete pronaći na ovom linku:

Dragocjeni čitatelju,

kako si? Kako se osjećaš nakon svega što ti se do sada dogodilo u 2020. godini?

Već sada možemo vidjeti da će nam ovo ljeto biti znatno drukčije od svih koje pamtimo. No pitam se, usudimo li se donijeti odluku i napraviti zaokret?!

Da ovo ljeto za nas bude drukčije – time što ćemo mi biti drukčiji, bez obzira na promjene koje će donijeti vanjske okolnosti. 

Tako što ćemo baš sad donijeti odluku i suočiti se sa strahom koji nas prati, riješiti ono što dugo odgađamo, oprostiti onome čiju uvredu nosimo, prihvatiti trenutačnu situaciju s povjerenjem u bolje sutra, izaći iz sebe i napraviti ono dobro koje nam se sad čini nezamislivo. 

Ali kako to učiniti? 

Recepte i iskustva drugih s ovim i sličnim životnim borbama donosimo ti na stranicama časopisa. Neka ovaj put to ne bude samo lijepo štivo. Pozivam te da umjesto toga gledaš na ove tekstove kao na alate koji će ti pomoći da uspiješ u svojoj odluci.

Oko nas može bjesniti oluja, no ako smo mi u miru i ukorijenjeni na stabilnom tlu, tada postajemo svjetlo i za druge oko nas. Želim tebi i sebi da uspijemo u tome i da u sljedećem jesenskom broju čitamo tvoja iskustva koja će i na ovaj način drugima donijeti svjetlo. 

Na zadnjim stranicama pronaći ćeš detaljnije informacije o našim aktivnostima i radu Zaklade. Ako imaš dodatnih pitanja uvijek nas možeš kontaktirati na e-mail: 

lijepojestopitate.hagio@gmail.com 

Hvala ti što praštaš naše greške i što tako zajedno ostvarujemo našu misiju. 

U ime uredništva i svih naših suradnika želim ti dobrotom ispunjene ljetne dane. 

Dobro je što postojiš!

Urednica