Prof.dr. T. Ivančić u mom životu

Piše: Božena Čizmin

On najutjecajnija osoba u mojem životu, onaj kojem sam dopustila da me usmjerava i vodi, onaj u kojega sam stekla povjerenje. Tek sam ga nekoliko puta kratko susrela, ali to nije bilo važno. Znao je točno što govori, a ja sam htjela upiti ono što je govorio.

On je učinio da znam samoj sebi argumentirati zašto vjerujem. Osvjetlio mi je vjeru u Isusa Krista, demistificirao pobožnosti, oslobodio me praznovjerja. Intelektualno me osposobio  i uveo u prostor znanja i znanosti. Jasno me usmjerio k Isusu Kristu. Osposobio me za primanje zdravlja i Duha Svetoga.

Raskrinkao je smrt do mjere da je nema, da je ona samo vrata u novi život. Primjećujem da on sam sada još jače i intenzivnije živi i djeluje oko mene i oko svih nas. Posvuda njegove riječi, djela, snimke, knjige, u mojem pamćenju i sjećanju, u mojim danima. Često zazovem njegovu pomoć, osobito kad je u pitanju hagioterapija u praksi i na djelu.

On je bio svjedok da patnja nije jača od čovjeka, nego je čovjek jači od patnje kada je s Isusom. Zbog njegova uzora i ja se želim hrabro suočiti s patnjom kada ona dođe. On je pred mojim očima jedini živi primjer takve hrabrosti i neustrašivosti.

Zbog njega je danas Isus središte moga života, moj prvi oslonac i moj konačni cilj. Neizmjerno sam mu zahvalna što je bio vjerni Božji prijatelj. A još zahvalnija sam Isusu jer ga je darovao ovom našem vremenu i našoj budućnosti, da bude putokaz prema čovjeku i prema Nebu.

Naša vizija je otkriti dostojanstvo čovjeku. Pridruži nam se, postani naš pretplatnik, suradnik i podupiratelj hagioterapije. Više informacija na linku za nove i trenutačne podupiratelje.

Total
0
Shares
Odgovori
Prev
Hagioterapija – središte medicine

Hagioterapija – središte medicine

Napisao: prof

Next
Zahvala profesoru Tomislavu Ivančiću

Zahvala profesoru Tomislavu Ivančiću

Piše: Tihomir Gavran Život sam svoj ja izgubio, ali tek sam onda Život našao


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati