MEDITACIJA ZA TEBE – Tomislav Ivančić

Čudesna preobrazba čovjeka

UVOD

1. Radi se o sudjelovanju na ,,seminaru” koji ti drži Isus u tvojoj kući u potpunoj sabranosti.

2. Prema običaju ZMR-a upišu se članovi zajednice na fiksiran jedan sat kroz čitav tjedan, nakon kojeg se zatim mijenja raspored.

3. Zamišljeno je da su tako najmanje dvadeset četiri člana u susretu s Isusom kontinuirano dvadeset četiri sata, dakle danonoćni hod s Isusom.

4. Iskustvo pokazuje da se najviše milosti i preobrazbe života primi ako se upišemo u vrijeme koje nam predstavlja napor. Tu je najviše ljubavi prema Isusu i od Isusa prema nama.

5. Bitno je kroz taj jedan sat svaki dan se poslušno i striktno držati ovog Predloška.

6. Ukoliko Područna zajednica nema dovoljno članova, neka zamoli simpatizere i prikladne ljude da se priključe tom hodu s Isusom.

7. Izaberi si prikladno vrijeme i prijavi se voditelju Vaše ZMR ili koordinatoru ovog hoda, koga ste izabrali između sebe. Izaberi i prikladni prostor za hod.

8. Odluči tjedan dana činiti velike korake u svom životu, osloboditi se trauma, uvreda, ranjivosti, grijeha i bolesti duhovne duše, a obući se u Silu Duha Svetoga.

9. Onaj koji ima Duha Svetoga može ga dati drugima. Isus kaže da dođeš k njemu i da će iz tvoje utrobe potoci žive vode teći u druge. A to je rekao o Duhu Svetom – kaže sv. Ivan.

10. Shvati da je ovo tvoj ..seminar”, koji ti Isus drži. Za to trebaš u kontinuitetu tjedan dana, svaki dan po jedan sat da bi ispunio ..satnicu“ trodnevnog seminara.

11. Očekuj velike promjene na dobro od ovakvog,,seminara”. No, važno je da prođeš još takva dva,,seminara”, da bi bio sposoban drugima posredovati Duha Svetoga.

12. Cilj ovoga,,seminara” je iskustvo Duha Svetoga, koje temeljito promijeni sudionika,,seminara”.

13. Ako ne uspiješ u jednom satu proći sve točke, ne uznemiruj se, sutra ćeš nastaviti. Važno je da svaku točku proživiš.

https://hagio.hr/nova-eva/meditacija-za-tebe-tomislav-ivancic-6/

Total
0
Shares
Prev
Iskustvo zajedničke molitve

Iskustvo zajedničke molitve

Piše: Dragica Medved „Zajedništvo unutar članova nastaje tek ako su oni zajedno

Next
Depresivnost – online međunarodni susret

Depresivnost – online međunarodni susret

Živimo u vremenu kad se sve više proširuje među ljudima osjećaj nemoći,


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati