Obavještavamo Vas da će se od 04. do 08. srpnja 2021. godine u Ulici don Petra Šimića 1, Zagreb (dvorana crkve Sveta Mati Slobode), u organizaciji Zajednice Molitva i Riječ, Matične vrhovne uprave, održati V. Međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret koji će voditi evangelizatori i mentori hagioasistenti.

Na SUSRET se pozivaju svi koji su zainteresirani za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji, kao i svi oni koji žele podržati taj rad.

Susret će se simultano prevoditi na njemački, engleski,  talijanski i poljski jezik, a sudionici će moći pratiti putem interneta / Zoom aplikacije.

PRIJAVA

A) Uvjeti za sudjelovanje na susretu su sljedeći:

  1. Da je osoba psihofizički sposobna za rad u evangelizaciji i hagioterapiji
  2. Ima najmanje završenu srednju školu (SSS)
  3. Da je sudjelovala na seminarima, studijima, duhovnim vježbama koje je vodio prof. dr. Tomislav Ivančić ili se s karizmom upoznala iz profesorovih knjiga, snimljenih predavanja i ostalih njegovih izvora, odnosno preko djelovanja članova Zajednice Molitva i Riječ
  4. Motivirana za rad u evangelizaciji i  hagioterapiji
  5. Vodi zdrav moralan život

B) Uz prijavu treba priložiti:

  1. Potvrdu o školskoj spremi (kopija svjedodžbe) za one koji sudjeluju prvi puta
  2. Kratki životopis – prema gore navedenim uvjetima, navesti razlog zašto se želite osposobiti za evangelizatora ili hagioasistenta (oni koje sudjeluju prvi puta)

Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: članovi ZMR, svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije ili međunarodnih evangelizacijsko hagioterapijskih susreta.

Molimo Vas  obavezno popunite Prijavnicu na tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici (ako kliknete) ovdje!

Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu. Sudionici hrvatskog govornog područja moći će SUSRETU sudjelovati u dvorani (ograničen broj osoba 200) ili putem interneta iz svojih domova. U prijavi navesti način sudjelovanja.

Za troškove organizacije Susreta prikupljat će se donacija u iznosu od 400,00 kuna za hrvatsko govorno područje, i 100,00 € (EUR) za polaznike iz EU i drugih kontinenata za koje će biti organizirano sudjelovanje putem interneta i slušanje SUSRETA na svom materinjem jeziku.

Donaciju možete uplatiti na žiro račun broj (IBAN): HR7423400091110057682

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Molimo Vas da OBAVEZNO navedete:
Ime i prezime,  Donacija za V. međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret,  a potvrdu o uplati donesite na dan prijave na SUSRET (nedjelja 04. srpnja 2021. sudionici koji će pratiti SUSRET u dvorani).

Oni koji ne mogu ispuniti prijavnicu putem interneta neka dostave poštom. Oni koji se prijavljuju prvi puta dokumentaciju, mogu poslati e-mailom: uprava@zmr.hr ili na adresu: Zajednica Molitva i Riječ, Horvaćanska cesta 21, 10000 Zagreb.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti na tel.: 00385 1 4817 505, ili e-mail: uprava@zmr.hr

Prijave za englesko govorno područje:

Prijave za talijansko govorno područje:

Prijave za njemačko govorno područje:

Prijave za poljsko govorno područje: