Profesor dobrote, ljubavi, istine i ljepote!

Piše:Milka Triva

Hagioterapija je promijenila moj život tako što sam ojačala i sve brige i probleme gledam „s visoka“. Od kad znam za sebe patila sam od glavobolja i migrena i zbog toga često odlazila doktorima, snimala glavu, pila tablete, čajeve… ali ništa nije pomagalo. Pronalaskom male knjižice o hagioterapiji Tomislava Ivančića u Gradskoj knjižnici, krenuo je moj put u izlječenje. Tad za profesora nisam ni znala, ali u sadržaju sam shvatila da bi mi to moglo pomoći. Osim glavobolja, skupilo se kroz život još tegoba kroz školovanje, brak, djecu, a hagioterapija mi je na sve to pala kao „melem na ranu“. Tako tijekom dužeg razdoblja nisam bila kod svoje doktorice tražeći tablete za migrenu. Kad sam došla zbog problema s kralježnicom, zaključila je da nisam dugo bila. Tad sam joj rekla da sam „na“ hagioterapiji i da mi to pomaže.

Osjećam duboku zahvalnost prema profesoru zbog svega što nam je davao do zadnjeg trenutka svoga zemaljskog života. Ostavio je duboki pečat u mom životu, stoga osjećam odgovornost podijeliti to dalje potrebitima. 

Za mene hagioterapija znači promjenu mentaliteta, izlaz koji mi omogućava da se smijem, imam povjerenja u dobro, opraštam uvijek nanovo, volim i zahvaljujem za sve.                                  

Na nama je da slijedimo njegov put u poslušnosti, da provodimo u praksi zakonitosti duhovne duše i tako ozdravljamo sebe, svoje bližnje, svakog čovjeka u potrebi, društvo i cijeli svijet. 

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

https://hagio.hr/najave/otvorena-kampanja-za-otkup-prava/

Total
0
Shares
Prev
Peta obljetnica preminuća Tomislava Ivančića

Peta obljetnica preminuća Tomislava Ivančića

Povodom pete obljetnice smrti našeg utemeljitelja u ovom tjednu pripremili smo

Next
Prijavnica za online Seminar nove evangelizacije pod geslom: “Što koristi čovjeku ako sav svijet zadobije, a sebe samoga izgubi!” (Lk 9,25)

Prijavnica za online Seminar nove evangelizacije pod geslom: “Što koristi čovjeku ako sav svijet zadobije, a sebe samoga izgubi!” (Lk 9,25)

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati