Prijavnica za online seminare nove evangelizacije

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni Seminar nove evangelizacije pod geslom: 

“Mir vama! Kao što mene posla Otac i ja šaljem vas!” (Iv 20,21)

Od 5. do 7.4.2024.

Raspored je sljedeći:
Petak 19.00 – 21.30
Subota 15.00 – 21:00
Nedjelja 16.00 – 20.00 s pauzom

Link za prijavu:

https://forms.gle/WvAHdUjpiSJPaPmA6

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su:
pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon isteka roka za prijavu na seminar putem email-a ćemo vam poslati detaljne tehničke upute).

Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku).

Sadržaj seminara, kao i cilj i struktura određeni su crkvenim dokumentima, a posebno dokumentom pape Pavla VI. “Evangelii nuntiandi”, zatim dokumentom pape Ivana Pavla II. “Catechesi tradendae”, “Ecclesia in Europa”, dokumentom hrvatskih biskupa ” Na svetost pozvani”(izd.HBK,2002.god.) te dokumentom i obrednikom “Inicijacija – red pristupa odraslih u kršćanstvo”. Bitan sadržaj evangelizacije nalazi se u posebnom priručniku, knjizi “Susret sa živim Bogom” prof.dr. Tomislava Ivančića.

Seminari omogućuju da se ponovo otkriju vlastiti kršćanski korijeni, dođe do iskustva susreta s Isusom Kristom, a to iskustvo donosi veliku promjenu života i snagu Duha Svetoga. Također, u evangelizaciji se naviješta, proglašava radosna vijest i pomaže Crkvi da bude svjedočka.

Ako budete imali pitanja možete nam se javiti na tehnika@zmr.hr.

ONLINE SEMINARI U NAJAVI ZA 2024:

10.5. do 12.5.2024.


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

https://hagio.hr/najave/iskustva-sa-online-seminara/

 

Total
0
Shares
Prev
Raspored hagioterapijskih susreta u travnju

Raspored hagioterapijskih susreta u travnju

Travanj 2024 Događanja u Centru za duhovnu pomoć Zagreb HAGIOTERAPIJSKI SUSRETI

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branislavljević NE GUBI VRIJEME Moram priznati kako sam


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati