Ljubav koja ozdravlja

Piše:  Ines Vranješ

Poštovani i dragi čitatelju, zamisli kako bi izgledao tvoj život kada ne bi bilo sunca. Nemoguć! Zar ne? Isto je tako i s ljubavi. Nemoguće je živjeti  bez nje. Ona je poput sunca koje te grije i daje ti uvjete da bi mogao živjeti.

Ljubav je čudesna snaga  koja gradi mostove prijateljstva i povjerenja, snaga koja prašta  najtežu  uvredu i nepravdu, snaga koja pokreće svijet i sam život.  

Ljubav je istina, dobrota i ljepota zajedno, to je prostor u kojemu tvoje srce pronalazi svoj dom i u kojemu  možeš biti to što jesi. A što, ili bolje rečeno, tko si zapravo ti, otkrivaš samo u tišini i dubini svoga srca.  

Pogledaj u njegovu arhivu. Što je sve tu pohranjeno kao baština koja, manje ili više, određuje tvoj život? Koliko negativnih emocija, događaja i iskustava koji su ranili tvoje srce i ti upravo iz tih rana reagiraš u određenim životnim situacijama. Tvoje srce čezne za dobrotom, a koliko si puta izrekao grubu riječ, učinio neku brzopletu radnju kojom si povrijedio svoga bližnjega. Koliko puta su tvoje misli, riječi i djela uzrokovali bol i patnju ne samo kod tebe, nego i kod drugih. Primljena ili nanesena bol samo je znak nedostatka ljubavi, to je mrak koji vapi za svjetlom, toplinom, za ljubavlju.  

Srce treba liječiti! 

Samo jedna Osoba ima snagu i sposobnost izliječiti tvoje ranjeno srce, unijeti svjetlo u njegove tamne predjele  i vratiti mir i radost  životu.  Stvoritelj svijeta i života je Ljubav koja sve razumije, sve oprašta i sve preobražava. Njegovu bezuvjetnu  ljubav otkrivamo u ljepoti biljnog i životinjskog svijeta, u svim zakonitostima koje pokreću svijet i život.  

Stoga,  otvori svoje srce  bezuvjetnoj  Ljubavi. U njoj ćeš naći slobodu od svih svojih negativnih iskustava u kojima si ti nekome nanio bol, pronaći ćeš snagu za praštanje,  mir, radost i zdravlje.  Dubine tvoga srca i čitavo tvoje biće može izliječiti samo apsolutna i bezuvjetna Stvoriteljeva ljubav. 

Ona je poput sunca koje svojom toplinom nježno otvara maleni pupoljak u rascvalu ružu. Kada na toj ljubavi ugriješ  svoje srce, i tvoj će život, poštovani i dragi čitatelju, procvjetati kao najljepša ruža. 

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatitza tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

DUHOVNOST I ZDRAVLJE

Total
0
Shares
Prev
Oprosti i ozdravi – Tomislav Ivančić

Oprosti i ozdravi – Tomislav Ivančić

Next
Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Meditacija za tebe – Tomislav Ivančić

Tomislav Ivančić, iz knjige Ostati uspravan PLEMENTII MEDIJI Plemenitost je


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati