Nova kolumna – Sagradi kuću na stijeni

U uredništvu portala smo osobno uvidjeli kako nije jednostavno napraviti treći korak (misao, riječ i djelo) te pročitano provesti u praksu.
Kako bi sve nas motivirali i nadahnuli na konkretnu praksu odlučili smo pokrenuti novu kolumnu. Koja će za početak izlaziti dva puta tjedno i svaki tjedan će biti neki novi kolumnist član Zajednice Molitva i Riječ (ZMR). Ideja je da budu kratke, ali proživljene. Pozivamo i vas da pokušate s nama uroniti u praksu, ali i poslati nam svoje iskustvo prakse ili komentar na mail: urednistvo@hagio.hr. Naš prvi kolumnist je Mario Jakešević član ZMR i član uredništva portala.

  1. Nemate ništa ako ne prijeđete u praksu

Sjećam se koliko sam uživao slušati audio zapise profesora Tomislava Ivančića. Nekad bi slušao satima, zapis za zapisom, neke od njih i nekoliko puta. Otvarao mi je novu perspektivu, uživao sam dok sam slušao.

Nakon nekog vremena uvidio sam problem. Iako sam preslušao sve te zapise u mom životu nije se dogodila promjena. Ono što mi je godilo dok sam slušao bilo je “za mudrost poželjno.” Ali ništa nije ostalo u meni, nije postalo živo jer ništa od toga nisam primijenio u praksi.

Zaokret se morao dogoditi. Korak po korak. I nije bilo lako. Svaki početak je težak, ali najponosniji smo na teške pobjede u našem životu. Kreni i ti danas!

Tomislav Ivančić bio je velik upravo po tome jer je sve ono o čemu je pričao živio svojim životom. Zato je privlačio mase ljudi, bio je autentičan i bio je uspješan na svakom području. A živio je prema zakonima Duha koje nam je ostavio Isus Krist.

Ako želiš biti velik kreni u praksu. Uzmi jedan odlomak iz Novog zavjeta, ili dio iz jedne od knjiga profesora Tomislava Ivančića, poslušaj jedan od njegovih audio zapisa i probaj to primjeniti. Te velike misli i vizije se odnose i na tebe.

Započni danas graditi svoju kuću na stijeni!

Nova kolumna – Sagradi kuću na stijeni

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
ŠTO JE ZADOVOLJSTVO ŽIVOTA?

ŠTO JE ZADOVOLJSTVO ŽIVOTA?

Piše: Silva Vrdoljak Suvremeni čovjek kao da živi u rascjepu znanja i neznanja o

Next
IZLAZAK IZ AGRESIVNOSTI – iskustvo hagioterapije

IZLAZAK IZ AGRESIVNOSTI – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je iskustvo ustupio


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati