Bit će dobro – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu.

Prvi sam se put susrela s hagioterapijom prošle jeseni, kada sam se, na savjet prijateljice, obratila Centru za duhovnu pomoć u Zagrebu. Naime, nakon liječenja karcinoma kemoterapijom uhvatila me silna tjeskoba i strah.

Došla sam na susret s hagioasistenticom.

Prvi put sam oboljela prije 8 godina i prošla sam kemoterapiju i zračenje. Karcinom se sada vratio, u opasnijem i ozbiljnijem obliku. Bila sam ljuta jer sam morala opet sve prolaziti, još i gore nego prvi put, a pojavili su se i mučni strah i tjeskoba. Neprestano sam gledala u bolest.

Razgovor s hagioasistenticom pomogao mi je da prihvatim sebe i povjerujem kako me, unatoč mojoj bolesti, Stvoritelj voli i želi mi samo dobro i zdravlje!

Od tada je svaki novi dan za mene još jedan novi početak, vjerujem da sam zdrava. Još me ponekad uhvati neka negativna misao, pogotovo kad od liječnika čujem o lošim prognozama za svoju bolest, ali ne dam se, i tada vjerujem da će biti dobro.

Kako je lijepo što postojimo i da smo dar jedni za druge. To sam čula i prije mnogo puta, ali sada na nov način. Sada je to postalo dio mene, a prije kao da je samo prolazilo pokraj mene.

Uz pomoć hagioterapije moj je skršeni duh ojačao i upoznala sam svog Stvoritelja, a onaj smrtni strah je nestao. Moji zadnji nalazi su odlični!

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
PNEUMATOLOŠKA BOL I PATNJA

PNEUMATOLOŠKA BOL I PATNJA

Pripremila: Ivana Vranešić, hagioasistentica CDP Zagreb, Hagio

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

Za dobar dan – iz pera hagioasistentice

Piše: Lana Poljak Branisavljević SNAGA ČISTOG SRCA Jedna priča kaže ovako: Dva


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati