BLISKOST SA SUPRUGOM – iskustvo hagioterapije

Istinitost podataka jamči centar koji je slučaj ustupio. Podaci poznati uredništvu. 

Već u prvim hagioterapijskim susretima znala sam da su istine koje čujem o sebi i o Onome tko me stvorio, kroz moje roditelje, od davnina u meni. No, nekako intenzivnije i posebnije  od kada sam se prijavila na hagioterapiju. 

Moj najveći problem je bio nepovjerenje u mog muža kojeg sam često stavljala na prvo i najvažnije mjesto u svom životu. Bila sam potrebna ljubavi i očekivala da će mi on ispuniti  unutarnje čežnje. Kako se to nije događalo, ja sam sve više slabila.

I napokon sam spoznala da moj muž ne može ispuniti te moje čežnje, jer su to prostori koje samo Ljubav koja je vječna može ispuniti.  

Prije hagioterapije moj muž je imao potrebu često izlaziti s društvom, što je mene svaki puta ponovo povrijedilo. Mislila sam da izbjegava biti sa mnom i djecom, da mu nismo dovoljno dobri.

U provođenju hagioterapije, doživjela sam iskustvo da najviše promjena donosi povjerenje u vječnu Ljubav i Dobrotu, zatim praštanje. Ali i moja blagost, kao karakterna sposobnost da se prema njemu odnosim mirno i u tom miru nađem rješenje za naše probleme.                  

Rečenica „Vjerujem i očekujem dobro“ nosila me u najtežim situacijama i trenucima.

Od kada praktično provodim hagioterapiju, suprug je otvoreniji i slobodniji prema meni, djeci, braku i životu općenito. Mi se brže i lakše dogovorimo, bolje razumijemo, te njegove odlaske ne smatram uvredom i izbjegavanjem. Hagioterapija je u mene unijela puno dobra. 

Ovaj članak je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti za tiskano ili online izdanje.
Informaciju kako postati naš suradnik ili podupiratelj Zaklade hagioterapija dr. Tomislav Ivančić možete 
pronaći ovdje te tako pridonijeti razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Total
0
Shares
Prev
Od Uskrsa do Duhova, odlučujuće vrijeme za kršćane – 5. tjedan

Od Uskrsa do Duhova, odlučujuće vrijeme za kršćane – 5. tjedan

Dragocjeni čitatelju, kroz ovo vrijeme, od Uskrsa do blagdana Duhova, svakoga

Next
Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Za dobar dan – iz pera hagioasistenta

Piše: Lana Poljak Branisavljević PREDAHNI Dobar ti dan, dragi posjetitelju ovoga


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati