Hagioterapijom preko seminara do izlječenja

 

Piše: Anđela Čale

Kroz pripremanje ispita iz hagioterapije otkrila sam kako mi je svijest o potrebi spoznavanja svojih dubinskih sadržaja i odnosa prema Stvoritelju okrnjena. Do spoznavanja dubinski sadržaja nisam došla iz želje za otkrivanjem nego tragajući za drugim. Koliko god uporna bila, teško ostvarujem komunikaciju sa izvorom svoga života. Oslobodilo me otkriće kako je jedan od razloga moja ranjena svijest. Jer to je nešto što se da popraviti zato što su to zanemareni sadržaji i prostori na razini duhovne duše.


Nakon toga je bilo potrebno otkriti uzrok. Naslutila sam da se radi o ranjenosti nastaloj od najranijeg djetinjstva do danas i zanemarivanju sadržaja kojeg nosim u sebi. No tu je bio zid, a jedan od razloga je moje maleno poznavanje hagioterapije.

U knjižici je pisalo kako je terapija za ovu dijagnozu osvijetliti zanemarene i zaboravljene sadržaje u pacijentu. Tu sam stala jer nije mi bilo jasno kako se to radi. Kako sam za vikend išla na seminar odlučila sam to pustiti i fokusirati se na ono što mogu, a to je upijati sadržaje i ono sto mi se posreduje u njima.


Kroz seminar sam došla do novih pitanja i odgovora. U djelu seminar u kojem je naglasak na iscjeljenju došlo je do izlječenja moje svijesti. Kroz prolaženje moga života od začeća do danas postala sam svjesna toga da sam paralizirala sjećanja i svijest o mom životu.


Fokusirala sam se na lijepe trenutke i dobrotu te tako živjela do toga trenutka, a one teške sam potisnula. Osjećaj je bio kako da gledam film o svome životu režiran od dva različita redatelja i snimam iz drugog kuta. Potiskivanje i zaborav je doveo do izranjenosti moje svijesti jer je to blokiralo njezin rad i razvoj u onoj mjeri kojoj je moguć. Vjerojatno je tako bilo lakše i to je nešto s čime se ne bi mogla nositi do sada. No kako sam rasla na duhovnoj razini i povjerenju u Stvoritelja došlo je vrijeme kad sam mogla postati svjesna toga. Te što je još važnije biti svjesna da zlo nikada nije jače jer koliko god ti trenuci bili teški uza me je uvijek bio Stvoritelj. Koji mi je i pomogao da u svemu nađem dobro te sada kad mogu biti svjesna i lošega to prihvatim kao dio života i idem dalje sa funkcionalnim organom svijesti. Koji će mi zasigurno otkriti još mnoge istine o Njemu, meni i životu.

Hagioasistent odgovara – Problemi sa spavanjem

 

Total
0
Shares
Prev
Oprosti i ozdravi – Tomislav Ivančić

Oprosti i ozdravi – Tomislav Ivančić

Kad činimo zlo ne možemo s Bogom jer smo Ga odbacili

Next
MEDITACIJA ZA TEBE – Tomislav Ivančić

MEDITACIJA ZA TEBE – Tomislav Ivančić

Gospodine, ako hoćeš, možeš me ozdraviti Pronađi mirni prostor i mirno vrijeme


Ovaj sadržaj je besplatan. Ako želite pročitati više sadržaja, odnosno cijeli časopis možete se ovdje pretplatiti  za tiskano ili online izdanje. Na taj način postajete i podupiratelj Zaklade hagioterpaija dr. Tomislav Ivančić te pridonosite razvoju hagioterapije i ostvarenju naše vizije.

Možda će vas zanimati